Koditon mies järjesti koiralleen syntymäpäiväjuhlat puistossa – erikoinen ääni johdatti ohikulkijan paikalle

Koirat todella ovat ihmisen paras ystävä. Ne ovat niin rakastavia ja uskollisia kumppaneita, ja niiden rakkaus voi olla maailman arvokkain asia monelle – etenkin niille, joilla ei ole paljoa muuta elämässä.

Koirat ovat tärkeitä kumppaneita monelle kodittomalle. Toisinaan jopa niin tärkeitä, että nämä ihmiset ovat asettaneet koiransa hyvinvoinnin omansa edelle.

Hiljattain muuan koditon mies nähtiin tekemässä jotain odottamatonta ja sydäntä lämmittävää koiralleen: hän järjesti sille syntymäpäiväjuhlat. 

Mies nimeltä Choco José Luis Matos on asunut Kolumbian kaduilla useita vuosia. The Dodon mukaan hän päätyi kodittomaksi paettuaan väkivaltaisesta kodista.

Kaduilla elävä Choco luottaa kahteen parhaaseen ystäväänsä: koiriinsa Nenaan ja Shaggyyn.

Kun muuan ohikulkija sitten näki Chocon puistossa ja huomasi, että koirilla oli juhlahatut päässään, hän ei voinut olla taltioimatta sydäntälämmittävää hetkeä.

Pian Choco alkoi laulamaan onnittelulaulua ja ojensi nelijalkaiselle syntymäpäiväsankarille kakun – kynttilöillä koristeltuna.

Él es "Choco", un habitante de calle de #Bucaramanga. Siempre se le ha visto acompañado de sus peludos. Por personas como él es que debemos cambiar esta injusta sociedad. Agradecimientos a quien lo grabó ( si saben lo mencionan)

Posted by Rótelo, parche comunicativo on Friday, January 7, 2022

Ohikulkija päätti jakaa suloisen hetken, ja video levisi pian verkossa kulovalkean tavoin lämmittäen katsojien sydämiä ympäri maailman.

Ohikulkija myös tarjoutui auttamaan Chocoa, kuten myös monet videon nähneet, joita hänen tarinansa liikutti.

Ihmiset ovat lahjoittaneet ruokaa ja tarvikkeita Chocolle ja hänen lemmikeilleen, ja hänestä on myös tullut melkoinen paikallinen julkkis.

Kaiken tämän uuden avun myötä näyttää siltä, ​​​​että Chocon elämä alkaa kääntyä, ja toivottavasti hän ei ole kaduilla enää kauan.

Yahoo News Malaysian mukaan Choco on sanonut haluavansa tehdä musiikkia ja avata eläinsuojan.

Mikä suloinen tarina: on niin sydäntä lämmittävää nähdä, että joku tekee kaikkensa tehdäkseen jotain tällaista lemmikkilleen, varsinkin kun hänellä on niin vähän. Isoäitini tapasi aina sanoa; hyvä antaa vähästään, paha ei paljostakaan.

Olemme iloisia, että Choco ja hänen koiransa saavat niin paljon apua tuntemattomilta ihmisiltä, ​​ja toivomme, että he saavat mukavan ja onnellisen loppuelämän.