Koira jäi loukkuun palavaan taloon – uhkarohkea hyppy pelasti sen hengen

Kissoilla väitetään olevan yhdeksän elämää, koska ne laskeutuvat aina jaloilleen.
Mutta samaa voidaan sanoa koirasta, joka pakeni palavasta talosta hyppäämällä ulos toisen kerroksen ikkunasta.

NBC Philadelphian mukaan mies nimeltä Justin Steinmetz näki talon savuavan Fleetwoodissa, Iso-Britanniassa, ajaessaan töihin. Talossa ei ollut ihmisiä – aikuiset olivat töissä ja lapset koulussa – ja Justin yritti kiihkeästi saada apua.

Hän soitti hätänumeroon ja alkoi yrittämään sammuttaa tulipaloa letkulla, tuloksetta. Palomiehet saapuivat pian sammuttamaan liekkejä.

Tilanne sai dramaattisen käänteen, kun perheen koira Charlie ilmestyi kodin toisen kerroksen ikkunaan ja yritti epätoivoisesti paeta kodistaan.

Kuvakaappaus

Palomiehet saivat Charlien hyppäämään ulos ikkunasta. Se oli ainoa tapa saada koira turvaan. Justinin videolle tallentamassa dramaattisessa hetkessä koira tekee rohkean hypyn. 

– Sen suu oli täynnä savua, keuhkot täynnä savua ja se hyppäsi turvaan, Justin kertoi NBC:lle.

Myös perheen toinen koira ja kaksi kissaa löydettiin lähettyviltä. Nekin olivat onnistuneet pakenemaan palavasta talosta.

Vaikka on hämmästyttävää, että lemmikit selvisivät hengissä, talonomistajat menettivät kaiken tulipalossa. GoFundMe-kampanja perustettiin auttamaan heitä pääsemään taas jaloilleen kotinsa menettämisen jälkeen.

Sivu on kerännyt perheelle 40 000 dollaria. 

– Olemme erittäin kiitollisia siitä, että ne ovat kunnossa, mutta olemme tuskallisen tietoisia siitä, että tämä vaikutti merkittävästi niiden elämään.

Maatilaa johtava Justin kertoikin lainaavansa perheelle vuohenpoikasia ”vuohiterapiaa” varten, jotta koirat selviäisivät traumaattisesta kokemuksesta.

– Olen kiitollinen, että eläimet selvisivät hengissä, se on iso asia, hän kertoi NBC:lle.

Katso video tilanteesta tästä:

Onneksi kaikki lemmikit ovat turvassa! Lähetetään yhdessä lämpimiä ajatuksia koko perheelle.