Koira kaivoi jatkuvasti kuoppaa pihalla – oudoksuttu sinnikkyys pelastikin koko naapuruston

Koirat ovat upeita eläimiä. Niillä on uskomattomat vaistot ja aistit, joita meiltä ihmisiltä puuttuu – ja nämä vaistot voivat pelastaa ihmishenkiä.

Tämä on tarina yhdestä sankarillisesta koirasta, joka pelasti Philadelphian kaupunginosan mahdollisesti tappavalta räjähdyksestä.

Chanell Bell jakoi tarinan jouluaattona ja kutsui lemmikkikoiraansa Kobea ”koiraksi, joka pelasti koko korttelin ennen joulua”.

Videolla Chanell muistelee nähneensä nelivuotiaan Huskyn kaivavan ison kuopan etupihakke. Hän sanoi, että käytös ”ei ollut sen kaltaista”.

Kuvakaappaus

– Luotan sen arvostelukykyyn, eikä se ollut sille tyypillistä käytöstään. Se on yleensä aina oikeassa, Chanell kertoi SWNS:lle . ”Kun näin reiän, tajusin, että se oli outoa käytöstä koiralleni. Intuitioni käski minun tarkistaa se.”

Chanell oli äskettäin kokenut kaasuvuodon kodissaan, ja lämmittimen kanssa ilmenneiden ongelmien jälkeen hän käytti kaasutason lukijaa, mutta se ei paljastanut ongelmia hänen kotonaan.

Mutta Kobe jatkoi kaivamista samassa paikassa, ja Channel käytti kaasulukijaa kuopassa. Lukija havaitsi mahdollisesti tappavan kaasuvuodon.

Kuvakaappaus

– Meille kerrottiin, että se olisi voinut aiheuttaa vakavia terveysvaikutuksia, kuten hengitysongelmia, aivovaurioita ja jopa kuolemia, Chanell kertoi SWNS:lle.

Ammattilaiset korjasivat kaasuvuodon seuraavien kolmen päivän aikana ja sanoivat, että jopa valokytkin olisi voinut sytyttää katastrofaalisen räjähdyksen. Havaittuaan kaasun ajoissa Kobe oli pelastanut kaikki korttelissa olleet.

– Se oli todella, todella mieleenpainuvaa, Chanell sanoo videolla. ”Olen niin kiitollinen Jumalasta, niin kiitollinen pikkuisestani, hän lisäsi viitaten Kobeen.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sankarikoira

Merkittävä tarina levisi viraalina, ja monet ylistivät Kobea sankarina.

Monet ehdottivat, että tarina oli lastenkirjan arvoinen. Chanell tarttui tuumasta toimeen kirjoitti ja julkaisi kirjan nimeltä The Dog That Saved The Block Before Christmas .

Kobella on myös oma verkkosivusto , josta voit löytää hänen sosiaalisen median linkit, ostaa sille herkkua Amazonista ja jopa ostaa videolla näkyvän kaasutason lukijan – koskaan ei tiedä milloin tarvitset sitä.

Kuvakaappaus

Vau mikä tarina! On kylmäävää ajatella, mitä olisi voinut tapahtua, jos kaasuvuotoa ei havaittu, mutta onneksi älykäs koira Kobe pelasti tilanteen!

Ole hyvä ja jaa tämä ihmeellinen tarina!