Kolmijalkainen koira oli hylätty yksin kadulle – epätoivon hetkellä se kuuli vihdoin askelten äänet

Meille eläinrakkaille tämä ei ole kysymys eikä mikään: jokainen koira maailmassa ansaitsee lämpimän ja rakastavan kodin! Siksi tekee niin kipeää nähdä kaduilla eläviä hylättyjä koiria taistelemassa henkensä selviytyimestä.

Onneksi on myös monia uskomattomia organisaatioita, jotka auttavat näitä oman onnensa nojaan joutuneita eläinparkoja. Näissä järjestöissä työskentelevät ihmiset ovat todellisia sankareita, ja he ansaitsevat kaiken kunnian.

Vuonna 2016 huolestunut mies otti yhteyttä Hope For Paws -nimiseen eläinten pelastusjärjestöön ja kertoi löytäneensä kenkälaatikosta pienen koiran.

Naapurit olivat luulleet koiran kuuluvan jollekin alueen asukkaista ja se oli ilmeisesti ehtinyt elää kadulla jo viisi kuukautta ennen kuin naapurit tajusivat, että jokin oli vialla.

Saatuaan tiedon Eldad ja Loreta Hope for Pawsilta lähtivtä heti hakemaan pikku chihuahua-parkaa.

Kun he saapuivat paikalle, he tosiaan löysivät koiranpennun nukkumasta sateessa kenkälaatikosta. Koiran näkeminen särki heidän sydämensä – oli kuin se olisi tiennyt, ettei kukaan rakastanut tai välittänyt siitä.

Kuva: Hope for Paws / Rumble

LUE MYÖS: Reipas hypokoira haki mehun omistajalleen – mutta katso nyt, kun sen viekas taka-ajatus paljastuu

Kolmijalkainen ystävä

He huomasivat myös nopeasti, ettei se ollut kuin muut koirat.

Koiralta, joka sai nimekseen Princess, puuttui nimittäin toinen etujalka ja näytti siltä, ​​ettei se kykenisi kävelemään kunnolla. Niinpä pelastajat käärivät pikku chihuahuan pyyhkeeseen, kantoivat sen autoon ja ajoivat sen eläinsairaalaan, jossa he ensi töikseen antoivat sille lämpimän kylvyn.

Kuva: Hope for Paws / Rumble

Kun Princess oli pesty ja ruokittu, eläinlääkärit tutkivat sen. Kävi ilmi, että se oli todella huonossa kunnossa ja kärsi muun muassa anemiasta.

Siitä alkoi pitkä toipuminen.

Kärsivällisen hoivan ja valtavan määrän rakkautta seurauksena Princessin olo alkoi kuitenkin kohentua pikkuhiljaa.

Lopulta koira, joka oli elänyt kenkälaatikossa kadulla ja jonka ei uskottu koskaan kävelevän juoksenteli ympäriinsä leikkien.

Ystävällisyys ja rakkaus voivat saada aikaan ihmeitä.

LUE MYÖS: Hylätty koira oli kuolemaisillaan – katso nyt, miltä se näyttää 6 viikkoa myöhemmin

Olemme niin iloisia, että Princess löytyi ajoissa!

Harkitse tämän artikkelin jakamista ystävillesi ja auta meitä lisäämään tietoisuutta näiden organisaatioiden tärkeästä työstä!