Kulkukoira eli kapealla kujalla talojen välissä – läheisen kahvilan työntekijöiden teko muutti sen koko elämän

Koditon koira eli ahtaalla kujalla kahden rakennuksen välissä.

Sitten se sai katsekontaktin naisen kanssa – joka teki ratkaisevan päätöksen muuttaen koko koiran elämän.

Poloinen koira löydettiin asumasta kapealta kujalta talojen välissä Yhdysvaltain St. Louisin kaupungista. Lähistöllä sijaitsevan kahvilan työntekijät olivat huomanneet koiran jo aiemmin ja vieneet sille hyvää hyvyyttään paikalle viltin sekä hieman ruokaa.

Eläintenystävillä ei kuitenkaan ollut mahdollisuutta tehdä tuossa kohtaa mitään enempää kadulla asuvan koiran hyväksi. Onneksi he kuitenkin ottivat yhteyttä paikalliseen eläinsuojelujärjestöön nimeltä Stray Rescue of St. Louis, joka on erikoistunut kodittomien eläinten pelastamiseen.

Pelastajat lähtivät paikalle vielä samana päivänä ja löysivät kapealta kujalta ilmoituksen mukaisen pelokkaan koiran, joka ei selvästikään luottanut kehenkään ihmiseen.

Järjestön jakamalla videolla näkyy, kuinka pelastajat lähestyivät koiraa varovaisesti ja hitaasti voidakseen voittaa sen luottamuksen. Kiitos kädessä olleen ruoan koira tuntui antavan heille mahdollisuuden ja ensimmäisen haukun jälkeen se ymmärsi, että nämä ihmiset olivat ystäviä.

Kuva: Youtube

Pienen aterian jälkeen koira lähti mielellään pelastajiensa matkaan kohti eläinsuojaa. Siellä se sai viimein katon päänsä päälleen, ruokaa ja samalla myös suojaa kaikilta niiltä vaaroilta, jotka sitä olivat kadulla yksin eläessään vaanineet.

Koira pestiin, puhdistettiin ja sille tehtiin eläinlääkärin tarkastus, jonka jälkeen järjestö saattoi alkaa etsiä sille uutta loppuelämän kotia. Sen tarina sai siis lopulta onnellisen päätöksen.

Järjestö haluaakin nyt kiittää niitä läheisen kahvilan työntekijöitä, jotka olivat auttaneet koiraa alkuun ja ottaneet lopulta heihin yhteyttä.

– Kiitos teille ihanille Thomas Coffeen työntekijöille, jotka tarjositte koiralle ruokaa ja vilttejä, jotta tämä kaunis tyttö sai lopulta tarvitsemaansa apua, Stray Rescue of St.Louis -järjestö kirjoittaa jakamansa videoen yhteydessä.

Katso järjestön jakama video pelastuksesta tästä:

Feel free to share the post to pay tribute to the animal heroes!