Kuolemansairaalla naisella on vain yksi viimeinen toive – haluaa löytää kodin rakkaalle koiralleen

Kun ihminen lähestyy elämänsä loppua, on tärkeää selvittää asiat kuntoon ennen kuolemaa – ja erityisen tärkeää on tehdä järjestelyt lemmikin suhteen.

Surullinen todellisuus on, että monet kissat ja koirat päätyvät eläinsuojaan omistajiensa kuoltua ja ne odottavat epävarmoina tulevaisuutta sydän särkyneinä omistajan menetyksen myötä.

Lue myös:

Tämä parantumattomasti sairas nainen on päättänyt löytää parhaan mahdollisen kodin rakkaalle koiralleen ennen, kuin hänestä aika jättää.

FOX 29:n mukaan Valerie Alexanderilla on terminaalivaiheen aivosyöpä ja hänellä on vain viikkoja elinaikaa. Hänen viimeinen toiveensa on löytää koti Rosielle, pitbullille, joka on ollut hänen kumppaninsa viisi vuotta.

Kuvakaappaus

– Se on osa perhettäni, Valerie kertoi FOX 29:lle. ”Lapseni”

Hänelle on tärkeää tietää, että Rosie on hyvissä käsissä, kun hän on poissa. Hän sanoo etsivänsä koiralleen täydellisen kodin, jotta hän voi tavata adoptoijat ennen kuolemaansa.

– Haluan varmistaa, että kun minä olen poissa, se saa rakkautta samalla mitalla, mitä se itsekin antaa. En halua sen olevan surullinen tai lukittuna häkkiin tai huonosti kohdeltu. Haluan jonkun, joka rakastaa sitä.

Kuvakaappaus

Rosie on erittäin aktiivinen, energinen koira, joten täydellinen omistaja olisi joku, joka pysyy sen perässä, tai jolla on iso takapiha, jossa se voi leikkiä.

Valerien ystävä Charles Bowles huolehtii Rosiesta, kun Valerie on saattohoidossa, ja auttaa uuden kodin etsinnässä. Hän kirjoitti Facebookissa, että jos ystävät eivät olisi auttaneet koiran hoidossa, Rosie olisi todennäköisesti päätynyt lopetettavaksi.

Easter Sunday: Rosie's owner has gone back to hospice. She is alone in a condo . If it was not for the care of a few…

Posted by Charles Bowles on Sunday, April 17, 2022

Hän myös kehui Valeriea ”yhdeksi vahvimmista ihmisistä”, joita hän on koskaan tavannut, ja kehui häntä ”diagnoosin uhmamisesta ja siitä, että hän sinnitteli varmistaakseen, että hänen paras ystävänsä on kunnossa”.

– Yksi sydäntäsärkevimmistä mutta kauneimmista tarinoista, joita olen nähnyt, hän kirjoitti .