Lenkkeilijä huomasi tulipalon ja yritti varoittaa asukkaita – syöksyi läpi liekkien pelastaakseen lemmikit

Monet asunnonomistajat ovat päivittäneet älykkäisiin video-ovikelloihin, joilla he voivat katsoa, kuka ovella pimputteleekaan.

Courtney Polito ja hänen miehensä Tony olivat matkoilla, kun heidän kotinsa Kalifornian Scotts Valleyssa syttyi tuleen, raportoi KYMA. Koska ketään ei ollut kotona, oli ensimmäinen palon huomannut sattumalta paikalle sattunut lenkkeilijä.

Kuvakaappaus

Lenkkeilijä kiiruhti soittamaan perheen ovikelloa, jotta saisi varoitettua talon asukkeja vaarasta. He eivät olleet kotona, mutta hän sai Coutneyhin ja Tonyyn yhteyttä ovikellon videosyötteen kautta.

Soitto osoittautui hengenpelastukseksi: kävi ilmi, että perheen lemmikit – kaksi mäyräkoiraa, kani ja kissa – olivat talossa.

Lenkkeilijä tarjoutui hakemaan eläimet talosta ja niinpä Courtney to Tony antoivat hänelle ovikoodinsa, ja hän juoksi sisään.

Asunnonomistajat eivät olleet uskoa onneaan – onneksi juuri näin kiltti ja välittävä ihminen oli sattunut paikalle!

– Vain todella välittävä ihminen menee palavaan taloon pelastaakseen toisten eläimiä, Tony kertoo KYMA:lle.

Kuvakaappaus

Lenkkeilijä sai lemmikit ulos talosta täysissä sielun ja ruumiin voimissa, ja pian palokuntakin saapui sammuttamaan palon.

Vaikka palo aiheutti jonkin verran vahinkoa autotalliin ja tuhosi joitakin joululahjoja, sivullinen auttoi estämään täydellisen katastrofin sekä pelastamalla eläimet että hälyttämällä palokunnan ajoissa.

Kuvakaappaus

Se oli epätavallinen tapaus: Scotts Valleyn palopäällikkö Andrew Lofranco kertoi KYMA:lle, että tämä oli ensimmäinen kerta, kun he olivat koskaan nähneet jonkun varoittavan perhettä palosta ovikellon kautta.

Sankarilenkkeilijä on päättänyt pysyä perheelle nimettömänä, huolimatta heidän yrityksistään saada tähän yhteyttä kiittääkseen häntä.

– Haluan antaa hänelle halauksen. Viedä hänet lounaalle. Videä hänelle illallisen. En tiedä… Haluan vain kiittää häntä niin paljon ja kertoa hänelle, kuinka kiitollisia olemme, Courtney sanoo.

– Lapseni, mieheni, olisimme murtuneita, jos menettäisimme lemmikkimme – kodistamme puhumattakaan.

Kuvakaappaus

Kiitos tälle laupiaalle samarialaiselle tämän perheen kodin ja lemmikkien henkien pelastamisesta!

Jaa tämä inspiroiva tarina!