Mies pelasti koiran, jota kukaan ei halunnut – kun hänen henkensä oli vaarassa, koira yllätti kaikki

Sadie oli koira, jota kukaan ei huolinut, koska se oli hermostunut. Lopulta Brian Myers astui kuvaan, ja antoi koiralle hyvän kodin jossa ikääntyä.

Lopulta Sadien paikoitellen ylitsevuotava suojeluvietti kuitenkin pelasti sen uuden isännän hengen, kertoo Animal Channel.

Saksanpaimenkoira Sadie saapui Ramapo-Bergenin eläinsuojelualueelle New Jerseyssä.

– Se oli hämmentynyt ja ilmeisesti eksyksissä, kun se pelastettiin, menetettyää yhtäkkiä ainoan tuntemansa perheen. Sadie on uskollinen koira, mutta hermostunut ja ahdistunut uusien ihmisten seurassa, mikä tekee siitä vaikeamman sijoittaa, Ramapo-Bergen Animal Refugesta kerrotaan.

Se, että Sadie oli hermostunut, oli tosiasia ja etenkin miesten kohdalla. Mutta kun Brian Myers näki sen, hän ihastui Sadieen päätä pahkaa.

Hän oli valmis työskentelemään voittaakseen sen luottamuksen, ja kaksikosta tuli kuin tulikin erottamattomat.

Brian Bayer, Sadie
Kuva: CBS Evening News

Sadie on isokokoinen koira ja painaa useita kiloja enemmän kuin tavallinen narttu. Mutta vaikka siitä toisinaan saattoi olla haittaa, oli sen koosta myös apua, kun se hsitten kerran pelasti Brianin hengen!

Kamala onnettomuus tapahtui Brianin ollessa yksin kotona Sadien kanssa tammikuussa. Brian sai aivohalvauksen ja kaatui lattialle.

Hän makasi lattialla eikä pystynyt nousemaan ja puhelin oli huoneen toisella puolella.

Sadie pelasti Brianin

Sadie meni välittömästi omistajansa viereen ja alkoi nuolla hänen kasvojaan vakuuttaakseen Brianille, ettei hän ollut yksin ja tämä piti miehen hereillä.

Sitten Brian keksi tarttua Sadien kaulapantaan, ja Sadie veti Brianin lattian poikki, jotta tämä saisi puhelimensa ja kutsuttua apua.

Myöhemmin Brianilta kysyttiin, pystyikö hän jotenkin selittämään Sadien sankarilliset teot, mutta ei hän pystynyt.

– Sikäli kun tiedän, sitä ei koulutettu palveluskoiraksi tai muuksi, Brian kertoi CBS Evening Newsille.

Ramapo-Bergen Animal Refugea johtavalla naisella kuitenkin oli teori, joka ehkä selittää Sadien sankaruuden.

– Kaikki tänne tulevat koirat ovat menettäneet perheensä tai henkilönsä tai niillä ei ole koskaan ollut sitä. Joten kun he muodostavat yhteyden kanssasi, sinusta tulee niiden koko maailma, hän selitti CBS Evening Newsille.

Sankari-Sadie

Brian kiidätettiin paikalliseen sairaalaan, ja hänet pakotettiin pysymään erossa rakastetusta sankaristaan ​​toipumisen aikana.

Mutta heti kun hän oli taas jaloillaan, nämä kaksi voitiin yhdistää ja se oli tapaaminen, jota he molemmat olivat odottaneet.

Katso lisää sankari Sadiesta alta: