Muistatko tv:stä tutun Kenraali Panchon? Julkkiskoira pääsi kunnioitettavaaan ikään

Tv:stä tuttu Kenraaali Pancho täyttää vuosia.

chihuahua
Kuvituskuva: Shutterstock

Kari ”Hissu” Hietalahti ilmoitti liikuttavasta merkkipaalusta, kun hänen uskollinen ystävänsä, chihuahua Kenraali Pancho, täyttää kunnioitettavat 16 vuotta.

Lue myös: Kiti Kokkonen todisti traagista tilannetta kotipihalla – aviomiehen nopea reagointi kerää kiitosta

Suloisessa julkaisussa Hietalahti esittelee Panchon ylvään, harmaantuneen olemuksen.

– Onneksi olkoon rakas Kenraali Panchomme 16 -vuotta, Hietalahti kirjoitti sydänemojin kera.

Kommenttikentässä virtaa onnitteluita ja hyvänmielen viestejä sankoin joukoin.

Kenraali Pancho on tullut tutuksi suomalaisille televisioruuduista, kun Hietalehden ja Tommi Korpelan seikkailut Pohjoiskalotilla lumosivat katsojat ohjelmassa ”Kenraali Pancho & Pojat Pohjoiskalotilla”.

Hietalahden rohkea ja charmikas koiratähti on kerännyt valtavan suosion ja fanikunnan.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä

Hietalahti kertoi aikaisemmin tänä vuonna Seiskalle antamassaan haastattelussa, että Pancho voi ikäisekseen oikein hyvin.

Vaikka vanhalla iällä terveyshuolet ovat koetelleet chihuahuaa hieman, kuten kuusivuotiaana sairastettu haimatulehdus, Kenraali Pancho on silti yhä terhakka ja iloinen.

Vaikka kuulo ei enää ole parhaimmillaan, ja hampaita on jäljellä vain muutama, ei se haittaa, sillä Pancholla on nyt lupa nauttia rennosta olosta ja pitkistä päiväunista.

Kenraali Pancho on ollut Hietalahdelle uskollinen ystävä ja matkakumppani monissa seikkailuissa. Heidän yhteinen taipaleensa on täynnä unohtumattomia hetkiä, ja Panchon uskollisuus on ollut korvaamaton.

Juhlavuoden kunniaksi toivotamme Kenraali Pancholle onnea ja rakkautta sekä ikimuistoisia hetkiä Hissun ja muiden läheisten seurassa. Kiitos, Kenraali Pancho, että olet tuonut iloa monille suomalaisille ja ollut inspiroiva esimerkki uskollisuudesta ja elämänilosta!