Nainen pelasti hylätyn oravanpoikasen takapihaltaan – koira ystävystyi välittömästi pikkuisen kanssa

Joskus odottamattomat kohtaamiset voivat johtaa odottamattomiin ystävyyssuhteisiin.
Kysy vaikka tältä koiranomistajalta, joka näki nelijalkaisen perheenjäsenensä sitovan erikoisen suhteen oravanpoikasen kanssa.

Abbey jakoi YouTube-kanavalle videon, jossa hänen koiransa Millie ystävystyi oravanpoikasen kanssa. Tästä on jo vuosia aikaa, mutta video tuo edelleen valtavasti iloa.

– Tämä on koiramme Millie ja oravanpoikanen, jonka pelastimme takapihaltamme, kun puu kaatui ja löysimme tämän pienen oravanpojan. Jätimme oravan ulos noin päiväksi ja kun menimme takaisin, se oli vielä siellä, Abbey kirjoittaa Youtube-kanavallaan.

Ystävystyivät välittömästi

Abbey selittää, että he etsivät oravan äitiä puutarhasta ja sen lähistöltä.

– Sen äiti ei koskaan löytänyt sitä tai se oli kuollut. Otimme sitten hoitaaksemme tämän pienen oravasta, kunnes se oli valmis vapautumaan. Tähän mennessä se on ollut hoidossamme hieman yli viikon. Se on kehittynyt paljon siitä pienestä rääpäleestä, jolla ei ollut edes silmät avautuneet.

Yhdessä koira Millien kanssa oravalla oli hauskaa.

Klippiä on katsottu verkossa yli kaksi miljoonKaa kertaa, eikä ole vaikea ymmärtää miksi.

– Koirani tai orava eivät loukkaantuneet leikin aikana. Oravaa ei ole tarkoitus pitää lemmikkinä, ja se vapautetaan mahdollisimman pian. Ole hyvä ja nauti tästä pienestä videosta oravasta ja koirastani, kirjoittaa Abbey.