Omistaja oli tukehtua nauruun nähtyään koiransa – katso nyt, kun koira näyttää todelliset hampaansa

Tämän videon ovat nähneet miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ja se on saanut vähintään yhtä monta ihmistä ulvomaan naurusta.

Ymmärrän hyvin miksi.

Psykologi Ben oli monen muunkin tavoin tylsistynyt pahimman pandemian jyllätessä päällä. Ystävien näkeminen, tapahtumat, ravintolat ja kohtaamispaikat olivat kielletty ja suljettu.

Lue myös: Koiran hupaisa käytös kaupan edessä saa hymyn huulille

Eräs tapahtuma kuitenkin piristi Beniä tavattomasti, eikä hän lopulta ollut ainoa, joka sai asiasta makeat naurut. Melko arkipäiväisellä esineellä oli odottamattomia seuraksia.

Ben oli nimittäin jättänyt tekohampaansa pöydälle. Ennen kuin hän tajusikaan, hänen koiransa Thomas oli napannut hampaat ja onnistui jotenkin asettelemaan ne täydellisesti suuhunsa.

Tuomas Hammas
Kuva: Youtube

Ben räjähti nauruun nähdessään koiransa ja sai tallennettua hulvattoman tilanteen videolle.

Thomasista oli vaikea saada hyvää kuvaa, koska se näytti pelkäävän, että Ben ottaa hampaat siltä pois. Se ei ymmärrä lainkaan, mikä asiassa on niin hauskaa. Se vain kuvitteli saavansa uuden lelun!

Kun Ben välillä nauraa ja kysyy koiralta mitä tämä tekee, pieni olento näyttää täysin hämmentyneeltä.

Koiran ulkonäkö herättää hilpeyttä

Ben julkaisi videon Thomasista ja sen häikäisevän valkoisista hampaista Youtubeen ja sen jälkeen sen on nähnyt jo yli kaksi miljoon ihmistä.

– Herätin juuri koko talon, kun nauroin kovemmin, kuin koskaan. Vaimoni ja lapsenia ovat niin vihaisia, että eivät edes suostu katsomaan videota ja minä en voi lopettaa nauramista, eräs kommentoija sanoo.

– Tämä teki minusta paremman ihmisen. Puhdasta kultaa, toinen summaa.

– En ole nauranut näin pitkään aikaan, kolmas kirjoittaa.

On mahdotonta olla nauramatta, kun tätä katsoo! Jaa tämä hulvaton video piristääksesi muidenkin päivää!