Pikkukoira ei nähnyt aidan yli – katso nyt, kun sille ollaan rakennettu oma ”ikkuna”

Raha ei tee onnelliseksi. Tämä tosiasia ei aina ole meille ihmisille aivan niin itsestäänselvä, mutta koirat onneksi ovat tässä mielessä paljon meitä viisaampia. Ne eivät tarvitse urheiluautoja, kallista elektroniikkaa tai kauneusleikkausia ollaakseen tyytyväisiä – pienimmätkin asiat voivat täyttää ne ilolla.

Onkin aina sydäntä lämmittävää, kun ystävälliset omistajat tekevät kaikkensa tehdäkseen lemmikkiensä elämästä mahdollisimman hyvää – vaikka se olisi niin yksinkertaista kuin reiän sahaaminen aitaan.

Alex Mcleish omistaa uteliaan pienen koiran nimeltä HarryTwitterissä julkaiseman kertomuksensa mukaan hän huomasi eräänä päivänä, että hänen koirallaan oli harmaata maalia parrassaan…

…ja huomasi, että hänen koiransa oli työntänyt päänsä äskettäin rakennetun aidan läpi nähdäkseen ohikulkevat koiratoverinsa:

Alex kertoi The Dodolle, että myrsky oli äskettäin kaatunut heidän takapihansa aidan, ja hänen isänsä oli rakentanut uuden.

Mutta kun aita oli rakenteilla, pylväiden välissä oleva tila antoi Harrylle yhtäkkiä mahdollisuuden nähdä maailmaa takapihan ulkopuolella aivan eri tavalla kuin koskaan ennnen.

Vitsistä toimeen

Nähdessään, kuinka hänen koiraansa kiehtoi ulkomaailma, Alex ehdotti vitsinä isäänsä asentamaan ikkunan uuteen aitaan, jotta Harry voisi jatkaa katselemista ulos.

Naisen hämmästykseksi isä todella teki sen.

– Heräsin sunnuntaiaamuna ja isäni puuhasi sen parissa! hän kertoo The Dodolle.

Twitter/@alxmclsh

Alexin julkaisemissa kuvissa Harry nauttii uudesta näkymästä täysin sydämin.

Twitter/@alxmclsh

– Se istuu siinä tuntikausia ja tulee sisään vasta kun kutsumme sitä, Alex kertoo iloisena ja lisää:

– Se saa meidätkin hymyilemään, kun näemme se katselevan maailman menoa.

Twitter/@alxmclsh

Mikä suloinen yllätys tälle kiitolliselle pikku-koiralle.

Jaa tämä suloinen, sydäntä lämmittävä tarina!