Rakennusmiehet huomasivat silmäparin tuijottavan kivien välistä – tekivät ainoan oikean ratkaisun

Kun rakennusmiehet olivat työtehtävissään, he huomasivat äkisti eläimen jumissa paikassa, jossa sen ei todellakaan olisi pitänyt olla.

On yleisessä tiedossa, että eläimet voivat aika ajoin joutua hankaluuksiin. Kissa saattaa kivuta joulukuuseen tai koira joutua ahtaaseen koloon vaikkapa sohvan alle.

Lue myös:

Tämä nelijalkainen olento oli kuitenkin vieläkin pahemmassa pinteesssä.

Tapaus sattui viime kesänä, kun muutama rakennusmies Valley Centerissä, San Diegossa yhtäkkiä huomasi koiran jääneen jumiin kahden kivenlohkareen väliin. He soittivat apua, ja San Diegon piirikunnan eläinsuojela ja Valley Centerin palokunta saapuivat pian paikalle.

Eläinsivusto The Dodon mukaan pelastushenkilökunta yritti ensin käyttää köyttä apunaan.

Mutta se ei johtanut mihinkään.

Koira oli edelleen jumissa.

Niinpä he päättivät kokeilla saippuaa ja vettä. Nerokasta, kuten myöhemmin kävi ilmi. Hetken kuluttua he onnistuivat saamaan pienen koiran ulos.

County of San Diegon mukaan pentu oli noin kuukauden ikäinen ja se oli ymmärrettävästi hyvin onnellinen ja helpottunut pelastuttuaan.

Koira on Australiankarjakoira, joka on jalostettu työskentelemään Australian olosuhteissa karjatalouden varhaisvaiheessa. Tärkeimmät ominaisuudet olivat voimakkuus, puruvoima ja äärimmäinen sisukkuus, jotta koira kykenisi ohjailemaan ja pitämään hallinnassaan kesytöntä karjaa, kertoo Suomen Kennelliitto.

Kukaan ei tiedä, miten pentu onnistui ahtautumaan kahden kivenlohkareen väliin rakennustyömaalla Valley Centerissä, mutta San Diegon piirikunnan eläinpalvelut ja Valley Centerin palomiehet työskentelivät yli tunnin vapauttaakseen sen ahtaalta paikalta, County of San Diego kirjoittaa Instagramissa.

Koira, joka sai nimekseen Snack, on nyt saanut uuden perheen!

Olemme niin iloisia, että tämä tarina päättyi onnellisesti! Jaa tarinaa eteenpäin, jos olet eläinten ystävä ja haluat kiittää näitä eläinrakkaita ihmisiä, jotka auttoivat pentua.