Mies kuvasi haita jahtaamassa hyljettä – joutuikin itse keskelle taistelua

Mies koki kajakkireissullaan äärimmäisen jännittävän tilanteen, joka sai hänen sydämensä pamppailemaan.

hai
Kuva: Shutterstock

Uusiseelantilainen mies Greg Potter koki kajakkireissullaan hurjan tilanteen.

Lue myös:

Hän joutui todistamaan todellista kissa ja hiiri -leikkiä – mutta tässä tapauksessa kyseessä olikin hai ja hylje. Lopulta tämä leikki meinasi viedä hänetkin mukaansa ja melontareissu sai odottamattoman käänteen.

Auringon paisteessa kalastaessaan Greg Potter huomasi veden pinnalla liikettä, luullen sitä aluksi tonnikalaksi. Hän oli kuitenkin väärässä, sillä vedessä lillumassa ollut merenelävä olikin itse asiassa hylje, jota seurasi hai.

Potter yritti ikuistaa tilanteen ja kuvasi villiä tilannetta kamerallaan. Pian hän tajusi olevansa osa tätä luontodraamaa.

Hai teki äkkijarrutuksen kajakin lähellä, ja seuraava isku oli niin voimakas, että Potter oli vähällä pudota veteen. Adrenaliini virtasi suonissa, ja hän tajusi, että hänen oli nopeasti päätettävä, mitä tehdä seuraavaksi. Hänellä ei ollut aikaa miettiä, sillä katastrofi saattoi olla lähellä.

– Hylje yritti piiloutua kajakkini alle. Hai hyökkäsi sitä kohti alapuolelta käsin ja osui kajakkiini. Sama toistui uudelleen, ja hai törmäsi jälleen kajakin pohjaan, Potter kuvasi hengästyttävä tilannetta New Zealand Herald -lehdelle.

Lopulta Potter onnistui pakenemaan vaaran alta ja pääsemään turvallisemmille vesille, mutta tämä seikkailu jätti varmasti unohtumattoman muiston ja kuvia, joita hän taatusti esittelee ystävilleen tulevissa illanvietoissa.

Tämä tarina toimii muistutuksena siitä, kuinka luonto voi yllättää meidät milloin tahansa, ja se antaa meille lisää kunnioitusta meren syvyyksien salaisuuksia kohtaan.

Katso video tästä.