Sakari-koira rakastaa tulla ”haudatuksi” – hurmaava video sulattaa sydämesi

Koiran omistaminen on valtava ilo, sillä ne tekevät elämästä niin paljon paremman. Koirat ovat uskollisia ja älykkäitä, ja jokaisella on oma persoonansa, ihan kuin meillä ihmisilläkin.

Ne rakastavat myös pelleilyä ja koiran rodusta riippuen ne pitävät erilaisista asioista.

Huskykoira Sakari rakastaa leikkiä lumessa, mikä on nyt naurattanut koko nettiä – katso itse alla olevasta klipistä!

Kun Amanda Killen ja hänen poikaystävänsä Phil tapasivat siperianhusky Sakarin ensimmäisen kerran, he ymmärsivät, että Sakarilla oli ollut vaikea elämä.

Lue myös:

Amanda ja Phil halusivat hankkia koiran, joten he menivät koiratarhaan katsomaan, löytäisivätkö he tarpeisiinsa sopivia ja pysyvän kodin tarvitsevia koiria.

Sitten he tapasivat Sakarin. Se oli elänyt suurimman osan elämästään ahtaissa koirakodeissa, ja ulkona luonnossa leikkiminen ei luultavasti ollut koskaan kuulunut sen elämään.

– Se tuli makaamaan viereemme saman tien, kun pääsimme sisään. Ymmärsimme heti, että tämä oli meidän koiramme, Amanda kertoo The Dodolle.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Rakastaa olla ”haudattuna”

Sakari oli ymmärrettävästi hyvin peloissaan ja sulkeutunut, mutta erittäin ystävällinen ja ajan myötä siitä tuli yhä avoimempi uudelle perheelleen.

Sakari on nyt iloinen koira, joka rakastaa leikkiä perheensä kanssa ja ennen kaikkea ulkona lumessa.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Parasta, mitä se tietää, on se, kun Phil ”hautaa” sen lumeen.

– Ensimmäisellä kerralla tein sen vitsillä, ja Sakari jäi lumen alle pitkäksi aikaa. Jos olisimme antaneet, se olisi luultavasti viipynyt siellä koko päivän, Amanda kertoo The Dodolle.

Siperianhuskylla on keskipitkä, kaksinkertainen turkki, joka koostuu suojaavasta päällyskarvasta ja pehmeämmästä, eristävästä pohjavillasta, kertoo siperianhusky.net.

Tästä syystä Sakaria ei ala palella pitkänkään pakkaspäivän jälkeen, vaan lumipeitto tuo sille luultavasti vain turvallisuuden tunnetta.

Katso hurmaava video Sakarista tästä.

Sakari saa nyt elää turvallista ja ihanaa elämää – ja hyvä niin!