Nainen löysi ”sohvaperunan” terassilta – laiskottelevan pedon toiminta johti viranomaisoperaatioon

Kojootit ovat läheistä sukua koirille. Näillä villieläimillä on joitain keskeisiä käyttäytymiseroja nelijalkaisiin lemmikkeihin verrattuna, mutta joskus ne näyttäytyvät hyvinkin koiramaisina.

Sanfranciscolainen nainen todisti tällaista käyttäytymistä, kun hän löysi kojootin nukkumasta terassisohvaltaan. Kojootti ei näyttänyt siltä, että se aikoisi lähitulevaisuudessa liikahtaakaan siitä.

San Franciscon eläintenhoito- ja valvontaviranomaisen mukaan omistaja löysi ”kauniin kojootin” nukkumasta ulkopatiokalusteillaan. Vaikka hän lähestyi sitä, kojootti oli haluton liikkumaan.

Lue myös:

Nainen oli huolissaan siitä, että kojootti saattoi olla sairas tai loukkaantunut, ja otti yhteyttä eläintenhoitoviranomaisiin, jotka saapuivat nopeasti paikalle.

Paikalle saapunut viranomainen sanoi kojootille, että nyt olisi aika nousta, ja lopulta kojootti suostui heräämään makoisilta nokosiltaan.

– Työntekijämme Mullen rohkaisi uneliasta kojoottia siirtymään muualle ja etsimään kojootille sopivampaa (mutta vähemmän mukavaa) paikkaa nukkua, eläinsuojeluviranomasiet twiittasivat.

– Se katsoi minua, nousi ylös, venytteli ja ja lähti kulkemaan kohti pihan reunaa. Se liikkui normaalisti, eikä vaikuttanut sairaalta tai loukkaantuneelta, Mullen kertoi.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kojootti hyppäsi aidan yli ja katosi pensaikkoon.

Mullen sanoi, että eläin oli todennäköisesti nuori, terve uros, joka oli vastikään lähtenyt pesästään ja lähtenyt tutkimaan kaupunkia.

Tähän aikaan vuodesta kojoottiurokset yleensä lähtevät kotipesästään etsimään kumppania ja perustaakseen oman pesänsä.

Mullen kirjoitti myös, että kojootit eivät yleensä ole aggressiivisia, mutta ne voivat näyttää määrätietoista käyttäytymistä, kun ne kokevat olonsa uhatuksi tai suojelevat nuoriaan, ja että ihmisten tulisi soittaa eläintenhoitoon, jos he näkevät kojootin, josta he ovat huolissaan.

Tämä kojootti teki kyllä olonsa kotoisaksi. Se näyttää ihan tavalliselta perheen lemmikiltä tuossa sohvalla pötkötellessään, varsinainen sohvaperuna!