Sankarikoira pelasti toisen koiran hengen luovuttamalla verta – hetkeä myöhemmin sitä uhkasi lopetus

Eläinsuojassa kasvanut koira pelasti toisen koiran hengen – mutta oli samassa rytäkässä menettää omansa.

Eläinsuojan koiraa suitsutettiin sankariksi, kun se luovutti verta toisen koiran hengen pelastamiseksi. Samalla se lähes menetti oman henkensä, koska kukaan ei halunnut antaa sille uutta kotia.

Onneksi tämä suloinen koira on säästynyt eutanasialta, kun se pelastettiin viime hetkellä.

Lue myös:

Stanford on kaksi ja puolivuotias Rhodesiankoira, joka on ollut Smith County Animal Control & Shelterissä joulukuun 15. päivästä lähtien kotinsa menettämisen jälkeen.

Stanford on elänyt kovan elämän, mutta kaikesta huolimatta se on auttanut muita ja jopa pelastanut toisen koiran hengen luovuttamalla verta.

– Se on sankarikoira. Se luovutti verta eläinlääkäriklinikalle pelastaakseen toisen koiran hengen. Smith Countyn eläinsuojan valvoja Amber Greene kertoi WFAA:lle .

https://www.facebook.com/nicholaspethaven/posts/585238586974045

Oma henki uhattuna

Pelastettuaan toisen koiran hengen, Stanfordin oma henki oli kuitenkin uhattuna.

Eläinsuoja alkoi olla liian täynnä, ja heidän piti lopettaa koiria saadakseen lisää tilaa. Stanford oli ollut siellä vain muutaman kuukauden, mutta silti se oli pitkäaikaisin asukas, mikä nosti sen jonon kärkeen.

– Ainoa tapa, jolla koirat pääsevät pois, on uuden perheen löytyminen, siirtäminen toiseen laitokseen, tai lopetus, Greene sanoi. ”Kukaan meistä ei halua tehdä viimeistä. Haluaisimme löytää kaikille kodin.”

On traagista ajatella, että tämä sankarikoira melkein lopetettiin tilan vapauttamiseksi. Smith County Animal Shelter jakoi sen tarinan verkossa ja sosiaalisessa mediassa toivoen, että joku pelastaisi sen hengen.

Päivityksessä turvakoti kirjoitti, että he saivat paljon ”puheluita, sähköposteja ja viestejä” Stanfordista. Lopulta he pääsivät myös jakamaan hyvät uutiset: Stanford oli pelastettu.

Se siirrettiin Koillis-Texasissa sijaitsevaan voittoa tavoittelemattomaan eläinpelastuskotiin nimeltä Let Love Live. Stanfordilla ei vielä ole loppuelämän kotia, mutta enää sitä ei uhkaa lopetus.

Stanford, Nellie, Wallen and Jasmine rescued from Smith County Animal Control.

Posted by Let Love Live on Wednesday, March 15, 2023

On järkyttävää ajatella, että tämä sankarikoira lähes lopetettiin. Sydäntä kuitenkin lämmittää, että traaginen tarina sai onnellisen lopun.

Tämä tarina onkin hyvä muistutus pulaan jääneiden lemmikkien adoptoinnin tärkeydestä.

Jaa tämä tarina, jos rakastat eläimiä!