Seniorikoira ei enää päässyt portaita ylös – perheen yhteinen uusi rutiini sen hyväksi on saanut miljoonat liikuttumaan

Jokainen meistä vanhenee, ja on suuri lahja saada elää pitkä elämä. Vanhana meillä kuitenkin usein tulee erilaisia terveysongelmia, jotka rajoittavat elämää. Onneksi rakkaamme voivat helpottaa oloamme tällöin.

Spike on 14-vuotias englantilainen springerspanieli. Kuten monet sen ikäiset koirat, se ei enää pysty liikkumaan kuten ennen.

Spike sai äskettäin toisen aivohalvauksen, jonka jälkeen portaat ovat tuottaneet sille vaikeuksia.

Valitettavasti tämä tarkoittaa sitä, ettei Spike enää pääse ylös portaita perheensä makuuhuoneeseen, jossa se on tottunut nukkumaan pennusta asti. Se ulvoi pari minuuttia ennen kuin hyppäsi portin yli pimeässä ja juoksi ylös vanhempieni huoneeseen ja suoraan sänkyyn! Ja siellä se nukkui siitä lähtien, Spiken omistaja Catherine Morris muistelee The Dodolle.

Hyväsydäminen ratkaisu

Kun Spiken vointi esti sitä pääsemästä nukkumaan yläkertaan perheensä kanssa, he keksivät suloisen ratkaisun: jos Spike ei päässyt nukkumaan heidän kanssaan, he tulisivat alakertaan nukkumaan Spiken kanssa!

Nyt perheenjäsenet nukkuvat vuorotellen vuodesohvalla ja viettävät yön alakerrassa Spiken kanssa varmistaakseen, että seniorikoiran loppuaika on mahdollisimman mukavaa.

Instagram/@spikethespringer

Catherine palasi yliopistosta löytääkseen vanhempiensa uuden nukkumajärjestelyn, mutta se ei yllättänyt häntä – heillä on aina ollut läheinen side Spiken kanssa.

– He ovat täysin erottamattomia. Isäni kutsuu häntä ”vanhaksi pavuksi” ja he juttelevat jatkuvasti keskenään, Catherine kertoo ja lisää:

– Isäni vie myös Spikelle veden ja ruoan sohvalle ja ruokkii sitä käsin varmistaakseen, että se saa lääkkeensä ja pysyy voimissaan.

Tällä epäitsekkäällä teolla he tekevät selväksi, että he tekevät kaikkensa tehdäkseen Spiken viimeisistä vuosista mahdollisimman mahtavia.

On hämmästyttävää, kuinka paljon ihmiset tekevät koiriensa iloksi. Kiitos tälle perheelle vanhan koiran hoitamisesta.