Takkuinen karvakasa tuotiin eläinsuojaan – trimmauksen jälkeen alta paljastuu mitä upein kaunokainen

Henkilökunta eläinsuojassa ei ollut koskaan nähnyt vastaavaa kaltoinkohdellun koiran tapausta.

He tekivät nopeasti päätöksen, joka tulisi pelastamaan tämän pienen onnettoman otuksen.

Wyandotte Animal Shelterissä Michiganissa henkilökunta kohtasi hiljattain yhden traagisimmista laiminlyönnin tapauksista, joita he olivat koskaan nähneet.

Lue myös:

Koira nimeltä Pixie saapui suojaan niin takkuisessa ja ylikasvaneessa turkissa, että se tuskin pystyi liikkumaan. Ensi silmäyksellä kukaan ei olisi arvannut, että kaiken karvan alla piileskeli suloinen pieni koira.

Hund med tovig päls
Foto: Facebook/Wyandotte Animal Shelter

Eläinsuojan henkilökunta kertoi, että Pixie oli luovutettu heille omistajaltaan, joka ei valitettavasti ollut kyennyt huolehtimaan siitä asianmukaisesti, mikä johti koiran vaikeaan tilaan. Vaikka omistajalle oli vaikeaa luopua siitä, oli päätös luovuttaa Pixie eläinsuojalle paras ratkaisu sen hyväksi.

– Hänelle [omistajalle] oli vaikeaa erota koirasta, mutta hän tiesi sen olevan välttämätöntä, jotta Pixie saisi paremman elämän, henkilökunta kertoi Facebook-julkaisussa.

Välttämätön trimmaus

Pixien matka kohti parempaa elämää alkoi erittäin tarpeellisella trimmausoperaatiolla.

Wyandotte Animal Shelter otti yhteyttä The Downriver Grooming Companyyn, jotta he voisivat kiireellisesti leikata Pixien takkuisen turkin.

– He ottivat sen vastaan muutaman minuutin sisällä soitostamme, ja kolmen tunnin ajan he työskentelivät väsymättä vapauttaakseen sen takkuisesta turkistaan, eläinsuoja kertoi.

Kun trimmaus oli valmis, esiin tuli täysin muuttunut Pixie.

Hund med tovig päls
Foto: Facebook/Wyandotte Animal Shelter

– Tämä pieni tyttö painoi vain 2,5 kiloa, mutta näytti paljon suuremmalta takkuisen turkin vuoksi, eläinsuoja selitti ja lisäsi, että se oli yllättävän terve aikaisempaan tilaansa nähden.

Uusi elämä

Vain muutama päivä muodonmuutoksen jälkeen Pixien elämässä tapahtui vielä suurempi onnenpotku. Se pääsi muuttamaan nimittäin uuteen kotiin, joka huolehtisi siitä ja antaisi sille kaiken rakkauden, mitä se ansaitsee.

Hund med tovig päls
Foto: Facebook/Wyandotte Animal Shelter

Upeaa, että koira pääsi eroon raskaasta ja varmasti hyvin epämiellyttävän tuntoisesta turkista. Kiitos kaikille auttajille!