Tanskandoggi paljasti pahantekijän – kaveri jäi rysän päältä kiinni

Tanskandoggi paljasti pahanteossa olleen perheenjäsenen.

tanskandoggi
Kuvan koira ei liity tapaukseen. Kuvituskuva: Shutterstock

Lemmikkien omistajat tietävät, että lemmikit ovat välillä varsinaisia pahantekijöitä. Toiset lemmikit ovat puolestaan sitten niitä, jotka paljastavat pahantekijät.

Lue myös:

TikTokissa jaetulla viraalivideolla nähdään hauska tilanne, jossa Larry-niminen tanskandoggi johdattaa omistajansa keittiöön.

Videolla omistaja huomaa, että Larry haukkuu ja on selvästi hämmentynyt jostakin. Hän seuraa koiransa osoittamaan suuntaan ja saapuu keittiöön, jossa Joe-niminen tanskandoggi on juuri nappaamassa herkkuja hellalle jätetyistä ruoantähteistä.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Monissa koiratalouksissa omistajien täytyy varoa, että lemmikit eivät pääse käsiksi ruoantähteisiin tai pöydälle jätettyihin herkkuihin.

Tanskandoggit eivät näytä olevan poikkeus tähän sääntöön. Näiden suurikokoisten koirien ei tarvitse edes kurotella korkeuksiin, jotta ne saavat tavoitettua houkuttelevat herkut.

Video on saanut paljon huomiota sosiaalisessa mediassa ja se on naurattanut ihmisiä ympäri maailmaa. Se todistaa, että lemmikkien älykkyys ja tarkkaavaisuus voivat joskus yllättää omistajatkin. Onkin tärkeää antaa lemmikeille riittävästi aktiviteetteja ja seurustelua, jotta ne eivät turhautuisi ja keksisi omia tapojaan hankkia herkkuja.

Vaikka tilanne oli huvittava, on tärkeää muistaa, että lemmikin turvallisuus on aina etusijalla. Omistajien tulisi pitää huolta siitä, että koti on lemmikin turvallinen ympäristö, jossa ruoanlaittoon liittyvät vaaratilanteet voidaan välttää.

Tanskandoggit ovat älykkäitä ja uteliaita koiria, joten niiden kanssa on hyvä tehdä yhteistyötä ja tarjota niille sopivia aktiviteetteja ja palkintoja.

Hauska video tarjoaa meille kaikille hyvän huumorin hetken ja muistuttaa meitä siitä, että lemmikit voivat olla yllättävän ovelia ja nokkelia.