Teinit löysivät laatikollisen hylättyjä koiranpentuja – neuvokas toiminta pelasti pienokaiset

On aina innostavaa nähdä ihmisten tekevän kaikkensa auttaakseen hädässä olevia eläimiä. Kun kaksi kalifornialaista teiniä törmäsi hylättyyn koirapentueeseen, ryhtyivät he heti toimiin.

Tammikuun 7. päivänä Santa Claran palokunta Kaliforniassa sai asemansa oveen koputuksen. Siellä oli kaksi nuorta miestä – ja heidän sylissään oli laatikko täynnä vastasyntyneitä koiranpentuja.

Lue myös:

Osaston Facebook-viestin mukaan koiranpennut oli hylätty laatikossa tien varteen ja laatikko peitetty muovikannella. Lämpötilan kerrottiin ”laskevan merkittävästi”, ja pentujen henki oli vakavassa vaarassa.

Onneksi kaksi teiniä törmäsivät pentuihin ja ryhtyivät toimiin pelastaakseen niiden hengen.

He ajoivat eri eläinlääkäritoimistoihin, mutta ne olivat kaikki kiinni, joten nuoret miehet kääntyivät sen sijaan palokunnan puoleen. Palokunta otti sitten yhteyttä Silicon Valley Animal Controliin, joka saapui paikalle ja antoi pennuille niiden tarvitsemaa hoitoa.

Santa Claran palokunta jakoi tarinan, sekä valokuvan pojista hymyilemässä nyt turvassa olevien pentujen rinnalla, ja kiitti heitä siitä, että he toimivat oikein.

– Kiitos näille nuorille avusta! He kirjoittivat Facebookissa.

Myös monet kommentoijat kehuivat teinejä heidän teostaan.

– Ystävällinen teko – näen horisontissa kaksi mahdollista tulevaa ensihoitajaa! Eräs kirjoitti.

– Nämä pojat ovat enkeleitä, toinen kirjoitti.

Pentujen tila on epäselvä, mutta toivottavasti ne saavat kaiken tarvitsemansa rakkauden ja huolenpidon ja pääsevät pian uusiin, loppuelämän koteihin!

On sydäntäsärkevää, että joku hylkäsi pentuja näin sydämettömästi, mutta onneksi oli enkeleitä matkassa! Kiitos näille teini-ikäisille, palokunnalle ja eläinsuojeluviranomaisille näiden pentujen hengen pelastamisesta!