Tukikoira karkasi kotoa – perhe järkyttyi syvästi kuultuaan, että se on annettu toiseen perheeseen

On aina sydäntäsärkevää, kun koira karkaa kotoa, mutta aina sitä odottaa toiveikkaasti, että lemmikki päätyy löytöeläintaloon, ja palaa takaisin kotiin.

Erään perheen kohdalla heidän koiransa karkasi, mutta he saivat tietää, että se oli noudettu löytöeläintaloon ja myöhemmin annettu toiseen perheeseen. Koiran alkuperäinen perhe on nyt järkyttynyt ja yrittää saada koiransa takaisin.

Raleighista, Pohjois-Carolinasta kotoisin oleva perhe adoptoi koiran nimeltä Jack Wake Countyn eläinsuojasta tammikuussa 2023, kertoi WRAL-uutiset. Se oli syntymäpäivälahja heidän pojalleen Elijahille, jonka lääkärit sanoivat hänen hyötyvän tukikoirasta tunne-elämänsä tukemiseksi.

Lue myös: Sankarikissa pelasti perheen koiran kojoottien hyökkäykseltä – video ei herkimmille!

Jack oli tervetullut lisä perheeseen ja loistava kumppani Elijahille, auttaen häntä ahdistuksensa kanssa.

– Aloin liikkua enemmän, aloin olla aktiivisempi, arvosanani alkoivat parantua, koska olin ylipäätään paljon onnellisempi, Elijah kertoi WRAL:lle. ”Jack teki elämästäni 100% parempaa.”

Kun Jack sitten syyskuussa katosi, perhe oli surun murtama.

Koira oli kuitenkin mikrosirutettu, joten perhe toivoi, että se poimittaisiin löytöeläintaloon ja palautettaisiin heille.

Kuukausia myöhemmin he saivat kuulla uutisia Jackista, mutta murskaavan käänteen kera.

Mikrosiruyritys soitti heille ja kertoi, että joku yritti muuttaa tietoja Jackin mikrosirulla. Se oli merkki siitä, että kadonnut koira oli elossa, mutta he saivat myös tietää, että joku toinen oli adoptoinut sen.

Perhe sai selville, että Wake Countyn eläinsuojassa Jack löydettiin nimellä ”Mr. Magguu”, jonka jälkeen se otettiin hoiviin Arcadia Animal Rescue -järjestössä, joka myöhemmin adoptoi sen eteenpäin.

Vaikka perhe oli tarkistanut Wake Countyn eläinsuojan, heidän mikrosirunsa oli jäänyt kahdesti huomaamatta, ja suojan johto sanoi, etteivät he nähneet yhteyttä Jackin ja ”Mr. Magguun” välillä, koska ne näyttivät kuulemma erilaisilta.

💔 “Raleigh mother, son crushed after seeing emotional support dog run away, get adopted by Virginia family” 💔😭We ask…

Posted by Bring Ace Home – A Lesson In Faith on Wednesday, January 31, 2024

Perhe ei aio luovuttaa

Eläinsuoja sanoi olevansa kykenemätön auttamaan, koska viiden päivän pidon jälkeen Jack kuului lain mukaan eläinsuojalle, jolloin he pystyivät antamaan sen uuteen kotiin.

Perhe ei aio luovuttaa taisteluaan saadakseen Jackin takaisin oikeaan kotiinsa.

– Haluan vain koirani takaisin. Minulla ei ole mitään pahantahtoisuutta heitä kohtaan, jotka adoptoivat Jackin, Elijah sanoi. ”Minulla ei ole mitään loukkaavaa tai haitallista sanottavaa heistä. Se ei ole heidän syytään. He halusivat vain koiran, ja ymmärrän, miksi he valitsivat Jackin.”

Tarina on herättänyt voimakkaita reaktioita verkossa, ja ihmiset sanovat, että suojan vastuulla oli huomata mikrosiru, joka olisi todistanut perheen omistajuuden Jackiin, ja toivovat, että Jackin uudella perheellä on sydäntä korjata tilanne.

Emme voi edes kuvitella, kuinka tuhoisaa on menettää lemmikki, vain saadaksesi tietää, että se on adoptoitu toiseen perheeseen, etkä voi tehdä asialle mitään. Toivomme, että Elijah ja hänen perheensä löytävät keinon saada oikeutta tässä tilanteessa.