Vanha koira sai aivohalvauksen – perheen koskettava teko sen puolesta sulattaa sydämesi

Koirat – kuten kaikki muutkin – alkavat hidastua vanhetessaan. Koiranomistajat tekevät kuitenkin yleensä kaikkensa varmistaakseen, että niiden viimeiset vuodet ovat onnellisia ja mukavia.

Tämä perhe meni kuitenkin vielä pidemmälle varmistaakseen, että koira tunsi olevansa rakastettu.

Spike on 14-vuotias englanninspringerspanieli. Se ei pysty enää liikkumaan kuten ennen. Se sai äskettäin aivohalvauksen, jonka vuoksi sen on vaikea kulkea portaissa.

Lue myös:

Tämä tarkoitti valitettavasti sitä, ettei Spike päässyt enää nukkumaan perheensä kanssa, mikä oli sen lempipuuhaa koko maailmassa, ja jota se oli tehnyt pennusta asti.

– Ensimmäisenä iltana saatuamme sen, suljimme portaiden portin ja menimme nukkumaan, Spiken perheen tytär Catherine Morris kertoi The Dodolle . ”Se ulvoi pari minuuttia ennen kuin hyppäsi portin yli pimeässä ja juoksi ylös vanhempieni huoneeseen ja suoraan sänkyyn! Ja siellä se nukkui siitä lähtien.

Heidän makuuhuoneensa oli toisessa kerroksessa, joten halvauksen jälkeen Spike ei enää päässyt suosikkipaikkaansa. Se jatkoi yrittämistä heikentyneessä tilassaan siihen pisteeseen asti, että perheen oli pakko rakentaa este portaiden eteen.

Perheen suloinen ratkaisu koiran hyväksi

Sen sijaan he keksivät suloisen ratkaisun: jos Spike ei päässyt nukkumaan heidän kanssaan, he tulisivat Spiken luo alakertaan!

Nyt perheenjäsenet pystyttävät vuodesohvan iltaisin ja viettävät vuorollaan yön Spiken kanssa alakerrassa varmistaakseen, että sillä on seuraa.

Instagram/@spikethespringer

Catherine palasi yliopistosta lomalle, ja löysi vanhempiensa uuden nukkumajärjestelyn, mutta se ei yllättänyt häntä. Heillä oli aina ollut läheinen side Spiken kanssa.

– He ovat täysin erottamattomia, Catherine kertoi The Dodolle. 

– Isäni tuo Spikelle veden ja ruoan sohvalle ja ruokkii sitä käsin varmistaakseen, että se saa lääkkeensä ja pysyy voimissaan.

Tällä epäitsekkäällä teolla he haluavat osoittaa Spikelle, että he tekevät kaikkensa, jotta sen viimeiset hetket ovat täydellisiä.

– Rakastamme vanhaa poikaamme niin paljon ja olemme niin iloisia, että saimme sen elämäämme, Catherine sanoi. ”Toivottavasti olemme korvanneet sen ei niin hyvän alun elämässään tarjoamalla kaiken maailman rakkauden.”

On hämmästyttävää, kuinka paljon ihmiset tekevät tehdäkseen koiransa onnelliseksi. Kiitos tälle perheelle vanhan koiran hoitamisesta.