Lehmä rikkoi maailmanennätyksen – uskomaton määrä temppuja minuutissa

Maailma ei lakkaa yllättämästä meitä eläinten älykkyydellä ja taidoilla. Yhdysvaltojen Nebraskassa asuva Megan Reimann on onnistunut kouluttamaan lemmikkilehmänsä Ghostin tekemään uskomattomia temppuja ja rikkomaan jopa maailmanennätyksen.

Kuva: Shutterstock

Ghost ylitti odotukset suorittaessaan peräti 10 temppua vain yhden minuutin aikana. Tällaisiin temppuihin kuuluivat muun muassa paikalle saapuminen kutsuttaessa, pyöriminen, kumartaminen, nyrkkitervehdys ja jopa pusun antaminen.

Lue myös:

Ghostin saavutus vahvistettiin Guinnessin ennätystenkirjassa, joka julisti sen eniten temppuja yhden minuutin aikarajan sisällä tehneeksi lehmäksi.

Megan Reimann on aiemmin opettanut hevosia tekemään erilaisia temppuja, joten hän päätti kokeilla samoja menetelmiä Ghostin kanssa. Inspiroiduttuaan maailmanennätyksen tehneestä siasta hän halusi selvittää, voisiko lehmäkin saavuttaa vastaavanlaisen taituruuden.

– Tiesin Ghostin olevan erityinen heti sillä hetkellä, kun näin sen. Päätin kyseisen lehmän tekevän vielä jotain erityistä, Reimann kuvaili Guinnessin ennätystenkirjalle.

Katso video tästä.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

Ghostin saavutus ei ole ainoastaan maailmanennätys lehmien temppujen saralla, vaan se myös osoittaa, kuinka tärkeää on antaa eläimille mahdollisuus osoittaa älykkyytensä ja kykynsä.

Megan Reimannin kärsivällisyyden ja sitoutumisen ansiosta Ghost on päässyt toteuttamaan itseään ja osoittamaan, että lehmät voivat oppia ja suorittaa monia ihmeellisiä tehtäviä.

Ghostin tarina on inspiroiva esimerkki siitä, että emme saa koskaan aliarvioida eläinten potentiaalia. Jokaisella eläimellä on omat kykynsä ja taitonsa, joita voimme tukea ja kehittää. Ehkäpä Ghostin saavutus rohkaisee muitakin ihmisiä kokeilemaan uusia tapoja vuorovaikuttaa ja kouluttaa eläimiä.

Ghostin ja Megan Reimannin tarina jatkaa eläinten kykyjen tutkimista ja avaa uusia mahdollisuuksia niiden kouluttamiselle. Toivottavasti tämä ennätysinspiraatio innoittaa meitä kaikkia katsomaan eläimiä uusin silmin ja arvostamaan niiden ainutlaatuista älykkyyttä ja potentiaalia.