Karhu jäi jumiin sisälle autoon – poliisien nokkela ratkaisu pelasti päivän

Poliisi kohtasi hämmentävän tilanteen, kun autoon oli jäänyt jumiin ihka elävä karhu.

mustakarhu
Kuva: Shutterstock

Poliisit joutuvat toisinaan kohtaamaan tilanteita, joissa heidän täytyy hoitaa viranomaistehtäviä eläinten kanssa.

Lue myös:

Poliisien varusteet eivät välttämättä aina riitä tällaisissa tilanteissa, joten heidän täytyy käyttää mielikuvitusta ja keksiä ovelia ratkaisuja, kuin suosikkihahmo Ihmemies MacGyver konsanaan.

Tässä Nevadan Wahoe Countyn tapauksessa eräs asukas sai yllättäen karhuvieraan autoonsa, eikä tämä vierailija kyennyt itse pääsemään ulos.

Paikalle saapuneiden poliisien oli ratkaistava tilanne ja vapautettava karhu turvallisesti, vahingoittamatta kumpaakaan osapuolta. Poliisit päättivät käyttää ovelaa kikkaa.

He kiinnittivät köyden auton ovenkahvaan, siirtyivät itse hyvän matkan päähän ja vetivät köyttä varovasti taaksepäin. Tämä avasi oven tarpeeksi kaukaa, jotta karhu pääsi vapautumaan.

Karhu, joka oli aiheuttanut joitakin aineellisia vahinkoja autossa, pakeni nopeasti metsään. Tapauksen hoitanut poliisi muistutti samalla, että on tärkeää olla jättämättä houkuttelevia asioita autoon, jotka voisivat kutsua nälkäisiä karhuja paikalle.

Eläinten kanssa työskentelevät poliisit ovat usein kohtaamansa haasteiden edessä luovia ja nokkelia. Heidän täytyy mukautua tilanteisiin ja käyttää kaikkia käytettävissä olevia resursseja turvallisuuden varmistamiseksi, niin eläimille kuin itselleenkin.

Katso video tästä.

Jatketaan siis arvokasta työtä eläinten suojelun eteen ja muistetaan, että kun luovuus ja asiantuntemus yhdistyvät, voimme löytää parhaita tapoja ratkaista haasteita, joita kohtaamme luonnon keskellä.