Veijarihylje hyöri sukeltajan ympärillä – kun hän hoksasi mitä se tahtoo, lopputulos on uskomaton

Villieläimen kohtaaminen on aina kiehtovaa.

Kysykää vain sukeltaja Gary Graysonilta, joka kohtasi harmaahylkeen sen luonnollisessa ympäristössä.

Hylje ei näyttänyt vähimmässäkään määrin pelokkaalta Garya kohtaan, vaan teki sen sijaan jotain, mikä saa rakastamaan villieläimiä vieläkin enemmän.

Lue myös: 28 vuotta vankeudessa elänyt simpanssi vapautettiin luontoon – ensireaktio sulattaa sydämesi

Tämä tapahtui, kun Gary sukelsi lähellä Scillysaaria Lounais-Englannin rannikolla. Hän näki kaksi harmaahyljettä. Toinen hylje oli aluksi hieman ujo, kun taas toinen ei vaikuttanut ollenkaan pelokkaalta Garya tai hänen sukellusvarusteitaan kohtaan.

Hylje ui Garyn luo ja kosketti hänen nenäänsä.

Sukeltaja ei oikein ymmärtänyt, mitä utelias otus halusi, joten hän ojensi kätensä. Hylje tarttui siihen ja veti sen kohti vatsaansa.

– Tämä harmaahylje tuli luokseni ja vietti noin viisi minuuttia kanssani. Sitten toinen kiipesi ylös jalkaani pitkin, Gary kertoi Manchester Evening Newsille.

– Olen kokenut sukeltaja, mutta en ole koskaan kokenut mitään vastaavaa. Rakastan tehdä uhkarohkeitakin asioita, mutta tämä oli kaiken sen yläpuolella, mitä olen koskaan kokenut.

Halusi vain hellyyttä

Selvisi, että hylje halusi vain vähän rakkautta – ja rapsutuksia vatsaan.

– Tämä todella osoittaa, kuinka suloisia, uteliaita ja koiramaisia hylkeet voivat olla, sanoo Ally McMillan, Seal Rescue Islandin toimitusjohtaja, Huffington Postille.

Katso koko video täältä:

This amazing video shows Worsley scuba diver Gary Grayson playing with a rather friendly seal underwater. He was diving off the Isles of Scilly when the seal started frolicking with him on a kelp bed. So cute. Full story: http://bit.ly/1Jrz0O1

Posted by Manchester Evening News on Monday, August 31, 2015