Pariskunta pelasti koalan kuolemasta janoon – saivat kiitoksen, jota hei eivät tule unohtamaan

Ohikulkijat kohtaavat janoisia ja uupuneita koaloita, jotka ovat jo kuolemaisillaan.

Koalat ovat upeita eläimiä, jotka viettävät suurimman osan päivästään nukkuen.

Kun ne eivät nuku, ne herkuttelevat eukalyptuksen lehdillä, joita ne voivat syödä jopa kilon päivässä! Ei hassumpi suoritus, ottaen huomioon, että eukalyptus on myrykllistä useimmille eläinlajeille, kerrotaan WWF.n sivuilla.

Kun kamala helleaalto sitten iski Australiaan vuoden 2019 tammikuussa, saivat monet eläimet surmansa, mukaanlukien koalat. Sydäntäni riipaisee edes ajatella asiaa, etenkin kun nyt kun maanosassa on jälleen kesä.

Mutta vaikka tilanne olikin traaginen ja ahdistava, voimme ehkä löytää pienen toivon kipinän siitä, että toveruutta syntyy hädän keskellä myös eri lajien välillä.

Kuva: Youtube

Ei jaksanut nostaa päätään

Joukko pyöräilijöitä uhmasi kuumuutta tuolloin tammikuussa 2019 ja törmäsi koalaan tiellä.

Eläinparka oli niin nääntynyt kuumuudesta, että se tuskin pystyi pitämään päätään pystyssä.

Kaikki luonnolliset vesilähteet olivat kuivuneet ja eukalyptuspuita palanut valtavasti helteiden takia eikä koala ollut saanut juodakseen.

Onneksi ihmispariskunta istuutui koalan viereen ja tarjosi sille vettä vesipullostaan. Lisäksi he kaatoivat vettä suureen kulhoon, jossa koala pääsi vilvoittelemaan.

Halusi osoittaa kiitollisuutensa

Kuivunut koala joi kylmän veden pullosta alta aikayksikön ja tarttui sitten pariskunnan miehen käteen.

Oli kuin se olisi halunnut osoittaa kiitollisuutensa.

– Tämä suloinen pieni koala joi loputtomasti vesipullosta, samalla kun teimme parhaamme kannustaaksemme sitä liikkumaan tarjoamaamme pesuallasa kohti, jotta se voisi vilvoitella tassujaan vedessä.

Katso lisää koalan tästä hienosta kohtaamisesta alta:

Sydäntäni lämmittää, että oikea pari sattui oikeaan aikaan oikeaan paikkaan. Silti suruttaa ajatella kaikkia niitä eläimiä, jotka eivät olleet yhtä onnekkaita…

Toivotaan yhdessä, että tänä vuonna vältyttäisiin vastaavalta kriisiltä!