Käärme säikäytti häävieraat – morsiusneidon uhkarohkea teko nostattaa hiukset pystyyn

Yhdysvaltojen Arizonassa järjestetyissä häissä koettiin jännittävä hetki, kun juhlapaikalle ilmestyi kutsumaton vieras.

käärme
Kuva: Shutterstock

Arizonassa järjestetyissä häissä koettiin hyytävä tilanne, kun juhlapaikalle luikerteli käärme.

Lue myös: Karhuemo pulahti pentuineen uima-altaaseen – pariskunnan takapihalla käsittämätön näky

Tilanne saatiin kuitenkin ratkaistua nopeasti, kun morsiamen sisko ja morsiusneitona toiminut Erika Rodriguez tarttui matelijaan paljain käsin ja kantoi sen pois juhlapaikalta.

Tilanne tallentui videolle, jonka Erikan toinen sisar Sandra jakoi TikTokissa.

Erika varttui Krokotiilimies-dokumenttisarjan äärellä, jossa Steve Irwin käsitteli usein käärmeitä, joten Erika ei epäröinyt pelastaa päivää.

Käärme oli ihmisille vaarattoman lajin edustaja, mutta se oli lähes yhtä pitkä kuin Erika itse, joten tilanne näytti hurjalta.

– Tapaus ei yllättänyt. Erika on aina ollut tällainen. Hän rakastaa eläimiä, ja hän on aina ollut seikkailullinen. Hän ei pelkää mitään, Sandra kuvaili Fox 10 -uutiskanavan mukaan.

Sandra kertoi myös, että Erika toimii usein perheen sankarina, kun kodin läheisyydessä tavataan erilaisia eläimiä.

Hänen rohkeutensa ja nopea toiminta hämmästyttivät sekä häävieraat että sosiaalisen median seuraajat.

Video tilanteesta keräsi nopeasti tuhansia katselukertoja ja kommentteja, joissa ylistettiin Erikan rohkeutta ja päättäväisyyttä.

Erikan nopea toiminta pelasti hääjuhlan mahdolliselta kaaokselta, ja häävieraat saivat pian jatkaa juhlintaa rauhallisin mielin. Morsian ja sulhanen kiittivät Erikaansa lämpimästi, ja hänestä tuli hääjuhlien epävirallinen sankari.

Katso video tästä.

Tämä odottamaton tilanne toi lisämaustetta juhlapäivään ja jätti unohtumattoman muiston kaikille paikalla olleille. Erikan rohkeus ja eläinrakkaus saivat ansaitsemaansa huomiota, ja hääjuhlien tunnelma säilyi korkealla loppuun asti.