Pesukarhu ja peuranvasa ovat sydänystäviä – video niiden ystävyydestä on lämmittänyt jo miljoonia sydämiä

On aina sydäntä lämmittävää nähdä ystävyyssuhteiden kukoistavan eri eläinten välillä. Ystävää ei todella ole karvaan katsominen.

Carrie Long pitää voittoa tavoittelematonta orpopeurojen turvapaikkaa nimeltä Texas Fawn and Friends. Mutta vaikka peurat ovat hänen erikoisalaansa, asustaa hänen huomassaan myös ystävällinen pesukarhu nimeltä Jasper.

The Dodon mukaan Jasper löydettiin, kun se oli vain muutaman viikon ikäinen. Pesukarhu löytyi yksin sademyrskyn kekskeltä aivan henkihieverissä sen emon hylättyä se.

– Emme olleet varmoja, selviytyisikö se, Carrie muistelee The Dodolle.

Mutta hän otti pesukarhun tykönsä ja hoivasi sitä. Onneksi pieni eläin selvisi kuin selvisikin, ja pian Carrie vallan rakastui siihen.

– Sen silmät olivat juuri avautuneet. Ja se oli suloisin koskaan, hän kertoo NBC DFW:lle .

Kissanruokaa ja riisimuroja

Siitä lähtien pesukarhu on asunut Carrien luona. Jasper on nyt aikuinen, ja Carrie sanoo, että se saa itse valita haluaako lähteä ulos itsekseen, mutta se haluaa jäädä nauttimaan herkuista, kuten kissanruoasta ja riisimuroista.

Se myös leikkii mielellään Carrien pyhäkköön tulevien orpopeurojen kanssa. Koska Jasperkin on orpo ja tuli pelastetuksi, tuntuu välillä, että se haluaisi jakaa saamaan ystävällisyyttä eteenpäin.

Jasper muodosti aivan erityisen siteen Hope-nimisen vasan kanssa, joka saapui pian sen jälkeen. Hope pelastettiin sen jälkeen kun sen emo löydettiin kuolleena tieltä.

Aina kun Jasper näkee Hopen, se juoksee tämän luokse ja halaa sitä.

– Jasper rakastaa sitä, Carrie hymähtää The Dodolle.

Hän jakoi sydäntä lämmittävän videon kaksikosta, joka on levinnyt verkossa maailman suloisimman kulovalkean tavoin:

Carrie sanoi, että Jasper on hellempi osapuoli tässä ystävyyssuhteessa, ystävyydestä, mutta Hope on aina kärsivällinen ja hyväksyy pesukarhun halaukset.

– Jasper on vähän kuin se ärsyttävä pikkuveli, jota sinun täytyy vain sietää. Ja se ihastunut Hopeen. Kun Jasper näkee sen, se juoksee ja hyppää sen päälle, hän kertoo NBC:lle.

Kuvakaappaus

Hän sanoi myös olevansa yllättynyt siitä, kuinka suosittu Jasperin ja Hopen videoista oli tullut. Hän tajusi oikeastaan asian itsekin vasta hänen tyttärensä kerrottua asiasta.

Mutta ei ole yllättävää, että ihmiset rakastavat tätä ihanaa ystävyyttä. Toivomme, että nämä kaksi pikku orpoa pysyvät ystävinä aina.

LUE MYÖS: Ystävän kuolemaa sureva koira sai omistajaltaan taulun – hellyyttävä reaktio sulattaa sydämesi

Mikä ihana ystävyys. Olemme niin iloisia, että näillä kahdella on toisensa. Jaa tämä sydäntä lämmittävä tarina! ❤️