Rescue-koiran suloinen reaktio uuden äidin allekirjoittaessa papereita sulattaa sydämesi

Jokainen koiratarhassa asuva koira unelmoi löytävänsä loppuelämän perheen, eikä ole mitään suloisempaa kuin se hetki, kun koditon koira lopulta saa uuden kodin.

Erään naisen allekirjoittaessa luovutuspapereita, suloinen koira nimeltä Luna ei voinut pidätellä innostustaan.

Walton Countyn eläinpalvelut Floridassa saivat odotettuja uutisia, kun eräs nainen päätti adoptoida yhden heidän koiristaan.

Lue myös:

Eläinsuojan koirat reagoivat usein mitä suloisimmin, kun niiden adoption aika koittaa. Aivan kuin ne tietäisivät, että ne ovat viimein löytäneet pysyvän kodin.

Luna-koira ei ollut poikkeus, vaan kaikki pystyivät näkemään, ettei se voinut odottaa pääsevänsä kotiin uuden emäntänsä kanssa.

Uuden omistajan allekirjoittaessa papereita, Luna nousi tuolille seisomaan ja odottamaan.

Tämä suloinen hetki tallentui videolle. On kuin Luna sanoisi ”tule jo, äiti, mennään!” Tai ehkä se vain piti vahtia uuden omistajansa puolesta.

Video on kerännyt yli 2,8 miljoonaa katselukertaa TikTokissa, lämmittäen sydämiä ympäri internetiä.

– Luna on ylpeä esitellessään uutta äitiään!! eräs kommentti kuuluu.

– Katselee ympärilleen kuin ’anteeksi, ihmiset, olen varattu’, toinen kirjoitti.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

@wcasfl

Luna stood like this the whole time her new mom was filling out her adoption papers 🥺☺️💚#animalshelter #wcas #wcso #adoptdontshop #viral #adoptfosterrescue #waltoncountyfl #fyp #dogsoftiktok

♬ Don’t Stop Believin’ – Journey

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ei ole selvää, kuinka kauan Luna oli tarhassa tai mikä hänen taustansa on, mutta on selvää, että se on jo rakastunut uuteen äitiinsä ja valmis aloittamaan uuden elämän uudessa kodissaan.

Videon taustalla soi Journeyn klassikko ”Don’t Stop Believin”, varsin sopiva valinta siis. Jokaiselle koiralla on varmasti täydellinen koti, ja meidän tarvitsee vain uskoa ja antaa niille mahdollisuus.

Niin suloista! Tämä video lämmittää sydäntä. Luna tulee varmasti olemaan erittäin onnellinen uudessa kodissaan.

Jos etsit uutta koiraa, muista vierailla paikallisessa eläinsuojeluyhdistyksessä — voit muuttaa kodittoman koiran elämän, kuten tässäkin tapauksessa.