Nainen aikoo jättää 2,6 miljoonan euron perinnön lemmikeilleen – taustalla sydäntäsärkevä syy

Monet ihmiset rakastavat lemmikkejään kuin omia lapsiaan, mutta eräs nainen vie tämän äärimmäiseen pisteeseen jättämällä omaisuutensa eläimilleen lastensa sijaan.

Shutterstock

The South China Morning Post mukaan shanghailainen iäkäs nainen nimeltä Liu teki hyvin epätavallisen muutoksen testamenttiinsa: hän jättää omaisuutensa lemmikeilleen, eikä omaisuus ole pieni; se vastaa noin 2,6 miljoonaa euroa.

Lue myös:

Raha ja omaisuus oli alun perin jaettavana hänen kolmen aikuisen lapsensa kesken. Hän kuitenkin muutti mieltään, koska kukaan lapsista ei vieraillut eikä pitänyt häneen yhteyttä tämän ollessa sairas.

Sen sijaan hän turvautui lemmikkikoiriinsa ja -kissoihinsa lohdutuksena vaikeina aikoina – ja siksi ne ovat oikeutettuja perimään hänen omaisuutensa.

Teki sopimuksen eläinklinikan kanssa

Paikallisten uutisten mukaan Kiinassa ei ole laillista jättää rahaa lemmikeilleen, joten Liu on tehnyt järjestelyt paikallisen eläinlääkäriklinikan kanssa, joka toimii testamentin toimeenpanijana käyttäen rahaa huolehtiakseen eläimistä niiden loppuelämän ajan.

Liu on edelleen elossa, joten hänellä on vielä mahdollisuus sovittaa asiat lastensa kanssa ja ottaa heidät takaisin testamenttiin. Viranomaiset myös varoittivat häntä riskeistä, jotka liittyvät omaisuuden jättämiseen eläinklinikalle.

Shutterstock

– Kerroimme Liulle, että jos hänen lapsensa muuttavat suhtautumistaan häneen, hän voi aina muuttaa testamenttiaan uudelleen, viranomainen sanoi South China Morning Postin mukaan.

Vaikka on erittäin epätavallista, että joku jättää omaisuutensa lemmikkeilleen, sitä kuitenkin tapahtuu: vuonna 2020 eräs mies jätti 5 miljoonaa dollaria lemmikkikoiralleen Lululle.

Ja vaikka monet saattavat pitää tätä oudolta, toiset ilmaisivat kannustuksensa Liulle sanoen, että tekisivät saman, jos heitä laiminlyötäisiin omien lastensa toimesta tuolla tavalla.

Mitä mieltä olet tästä tarinasta? Jättäisitkö kaiken rahasi lemmikkikissoillesi ja -koirillesi, jos olisit hänen asemassaan?