Valtavat eläimet kaappasivat yksinäisen purjeveneen – dramaattiset kuvat herättävät hilpeyttä

Joshua Phillips ei voinut uskoa silmiään, kun hän näki, mitä järvellä olevan purjeveneen kannella tapahtui. Onneksi hän tallensi hetken ikimuistoisiin kuviin.

Joshua Phillips oli ystävänsä Larryn kanssa kalastamassa Olympia-järvellä Washingtonin osavaltiossa Yhdysvalloissa joulukuussa 2019, kun he onnistuivat tallentamaan videolle jotain, mikä kummastutti ja huvitti koko maailmaa.

Asiasta uutisoi muun maussa New York Post.

Kaksikko jakoi videon myöhemmin Facebookissa koko videon tilanteessa, joka keräsi hetkessä tuhansittain kommentteja, katselukertoja sekä jakoja täysin ymmärrettävästä syystä.

Järvellä olevan veneen kannella nimittäin tapahtui jotain, mitä ei tule vastaan ihan joka päivä.

Merileijona kipparoi alusta

Ystävykset huomasivat outoa liikettä erään järvellä ankkurissa olevan purjeveneen kannella ja tarkempi vilkaisu paljasti kyseessä olevan todella eläimellistä menoa.

Kaksi valtavaa merileijonaa oli nimittäin merirosvojen elkein kaapannut aluksen ja vallannut sen omaan käyttöönsä!

Sensaationamiset kuvat ja video tilanteesta nousivat nopeasti otsikoihin ympäri maailman, eikä ihme.

Merileijonat voivat täysikokoisina kasvaa jopa 3,5 metriä pitkiksi ja painaa yli 500 kiloa, joten ei ole mikään ihme, että pieni purjevene näyttää videolla sekä kuvissa olevan kannattelukykynsä äärirajoilla…

Tarina ei kuitenkaan kerro, jättivätkö merirosvoilevat merileijonat aluksen ennen sen uppoamista vai jatkoivatko he matkaa kenties jollain toisella paatilla.

Ei ole mikään ihme, että videota on katseltu jo liki 6 miljoonaa kertaa.

Katso koko huvittava video tästä:

Voit seurata Joshia Instagramissa täältä.