Karski rekkakuski romahti kyyneliin saatuaan kissan syliinsä – luuli menettäneensä ystävänsä lopullisesti

Kun rakas lemmikkimme häviää, suru on valtava. Näin kävi esimerkiksi yhdysvaltalaiselle Matthewille, kun hänen kissansa, Ashes, katosi.

Lollypop-sivuston mukaan Matthew työskentelee rekkakuskina. Ashes on hänen matkakaverinsa ja yhdessä he taittavat kilometrejä Matthewin rekassa. Yhtenä päivänä heinäkuussa Matthew pysähtyi tauolle Yhdysvaltojen Ohiossa. Hänen matkakumppaninsa pujahti rekan matkustamosta ja hävisi.

Matthew hermostui suuresti. Hän kävi koko rekan läpi, mutta ei löytänyt pörröistä ystäväänsä mistään. Aika oli lopussa ja Matthewin oli pakko jatkaa matkaa eteenpäin. Seuraavian kuukausien aikana hän järjesti työreitit niin, että hänelle tarjoutuisi tilaisuus mennä etsimään Ashes-kissaa kyseisestä paikasta.

Matthew etsi kissaa kaksi kuukautta ja alkoi huolestumaan yhä enemmän ja enemmän. Hän ei tiennyt, että Ashes oli tavannut pelastajansa.

Matthew couldn't believe it when he got a call saying that his 3-year-old cat Ashes, who had gone missing at a truck…

Posted by Lollypop Farm, the Humane Society of Greater Rochester on Tuesday, November 26, 2019

Kissa pelastettiin

Kimberly oli palaamassa autollensa Ohiossa, kun hän huomasi laihan harmaan kissan pistäytyvän puskista vailla omistajaa. Ilma oli varsin viileä ja Kimberly ajatteli, että hän pelastaa kissan autoonsa pitääkseen sen lämpimänä.

Kimberly saapui New Yorkiin kissan kanssa ja vei sen paikalliseen eläinsuojelujärjestöön. Aivan ensimmäiseksi henkilökunta katsoi, oliko kissalle laitettu mikrosiru. Siru löytyi ja omistaja saatiin selville hetkessä. Tiedot näyttivät osoittavan, että henkilö asui Teksasissa. Kyseessä oli Matthew!

Kun Matthew sai puhelinsoiton ja tiedon siitä, että Ashes oli turvassa, hän oli shokissa. ”Olin ajatellut Ashesia joka päivä”, Matthew kertoo Lollypop-sivustolle.

Ashes vietti puolitoista viikkoa eläinsuojassa, kunnes Matthewin rekka ajoi pihaan. Mies kertoi, että tämä oli hänen joululahjansa pidellessään Ashes-kissaa sylissään.

Kuva: Lollipop Farm

Päästyään ulos, kissa hyppäsi sylistä pois ja palasi rutiininomaisesti takaisin lempipaikalleen rekkaan.

Matthew oli hyvin kiitollinen Kimberlylle, joka oli pitänyt huolta kissasta sekä eläinsuojalle, joka onnistui löytämään hänet mikrosirun avulla.

Matthew ja Ashes olivat jälleen valmiita uusille seikkailulle.

Ihana tarina! Olen niin innoissani, että Matthew sai takaisin Ashes-kissansa. Hän on selkeästi suuri eläinten ystävä! Toivottakaamme kaikkea hyvää heille.