Mies löysi hylätyn laatikon junaraiteilta – järkyttyi nähdessään sisältä tuijottavat silmäparit

Joulukuun alussa nuori mies Covingtonista teki kauhistuttavan löydön kulkiessaan junaradan varrella.

Teipattu laatikko kiinnitti hänen huomionsa, ja kun hän avasi sen, häntä kohtasi sydäntäsärkevä näky – viisi pientä kissanpentua, kylmissään ja hylättyinä.

Lue myös: Rescue-koiran suloinen reaktio uuden äidin allekirjoittaessa papereita sulattaa sydämesi

Kissanpentujen arvioitiin olevan noin 5–6 viikon ikäisiä ja ne olivat ahdettuina laatikkoon. Mies toimi nopeasti, ja otti samantien yhteyttä Life Learning Centeriin, joka jakoi kuvan paikallisessa Facebook-ryhmässä apua etsiessään.

Pian nämä pienet hylätyt karvapallerot löysivät tiensä Stray Haveniin, järjestöön, joka on omistautunut kodittomien eläinten pelastamiseen ja hoitamiseen.

Kattungar

Vapaaehtoinen kissakoordinaattori Shelly Conner Stray Haven Pet Rescue -organisaatiosta kertoi koskettavasta pelastuksesta The Dodolle.

Kissanpennut sijoitettiin nopeasti väliaikaiseen kotiin ja ne alkoivat hitaasti toipua. Pian niiden väliaikainen hoitajansa huomasi niissä jotain outoa, ja pennut vietiin tutkittavaksi.

Tulos järkytti kaikki: Lähes kaikki pennut kärsivät kissarutosta. Tämä tila syntyy, kun kissaemo saa parvoviruksen odotuksen aikana, mikä vaikuttaa kissanpennun pikkuaivojen kehitykseen.

Kissarutto on erittäin tarttuva ja yleinen kissanpentujen kuolinsyy. Kissat tulisi rokottaa sitä vastaan poikkeuksetta.

Connerilla oli aikaisempaakin kokemusta kyseisestä sairaudesta, ja hän tarjoutui hoitamaan niitä. Siitä saakka hän on ollut kissanpentujen turvasatama.

Jokainen kissanpentu sai nimet; Rocky Road, Cherry Garcia, Pistachio, Sherbet ja Chunky Monkey. Viimeksi mainittu on ainoa, joka ei kärsi kissarutosta. Huolimatta varhaisista haasteistaan kissanpennut ovat tehneet uskomattomia edistysaskelia vain viidessä viikossa Connerin hoivissa.

Kissanpennut kasvavat ja leikkivät kuin mitkä tahansa muutkin kissanpennut.

Stray Haven toivoo löytävänsä heille rakastavia koteja, mieluiten perheiltä, joilla on kokemusta kissarutto-kissojen hoitamisesta.

Kattungar

Tämä koskettava tarina on todiste inhimillisyyden ja huolenpidon voimasta.

Nämä pienet junaraiteille hylätyt kissanpennut ovat nyt saaneet toisen mahdollisuuden täyteen ja onnelliseen elämään.