Mies pysäytti auton pelastaakseen kissanpennun tieltä – pian kukaan ei voi olla hymyilemättä

On aina ihanaa nähdä ihmisiä pelastavan avun tarpeessa olevia eläimiä – mutta yksi mies päättikin auttaa kokonaista patljoonaa kissanpentuja.

Robert Brantley Pioneerista Louisianassa oli matkalla ampumaradalle, kun hän huomasi kissanpennun tiellä ja päätti pysähtyä auttaakseen sitä, raportoi FOX 13.

Kuvakaappaus

– Vaimo on halunnut kissan maatilalle; ajattelin pysähtyä ja pelastaa sen, Robert kirjoittaa.

– Se [olisi] varmasti kuollut, hän sanoo videolla nappattuaan kissanpennun tien varrelta. Kissanpentu on niin pieni ja nuori, että se on vaarassa jäädä auton alle tai kuolla nälkään.

Mutta nostettuaan kissanpennun käteensä, hän huomasi, ettei se ollut yksin: nähtyään Robertin ystävällisyyden, kokonainen lauma ilmestyi ruohikosta.

Kuvakaappaus

13 kissaa

– Voi luoja! Robert sanoo ja jatkaa.

– Voi luoja, niitä on enemmän! Meillä on kissanpentuongelma…

Pelasti kaikki

Robert päätti loppujen lopuksi pelastaa kaikki pennut.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F100063470047909%2Fvideos%2F1056401131668341%2F&show_text=0&width=267" width="267" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Näyttää siltä, ​​että pennut viihtyvät Robertin kotona – hän on jakanut lisää päivityksiä.

Videoilla saamme nähdä kissanpentujen leikkivän ja vaeltelevan pihalla Robertin lasten suureksi iloksi. 

– Lapset rakastavat niitä.

Toisessa seurantavideossa Robert kylvettää yhtä kissanpennuista nimeltään Scout – eli sitä kissanpentua, jota hän alun perin pysähtyi auttamaan.

Kun hänen tarinansa levisi verkossa hän kiitti seuraajiaan ja tukijoitaan neuvoista ja avusta tarvikkeiden kanssa. Vaikka 13 kissanpennusta huolehtiminen varmasti vaatti veronsa, näyttää siltä, ​​että hän antaa näille kissanpennuille parhaan mahdollisen hoidon.

FOX 13:n mukaan Robert ja hänen perheensä etsivät nyt koteja kissanpennuille, mutta Scoutin he pitävät.

Joskus pelastaessasi eläimen saat enemmän kuin odotit, mutta on hienoa, että Robert avasi sydämensä ja kotinsa kaikille näille 13 kissanpennulle!

Toivottavasti nämä pennut löytävät pian hyvät kodit! Jaa tämä sydäntä lämmittävä tarina!