Nainen pelasti kodittoman kissanpennun – Valtava virhe paljastui 2 kuukautta myöhemmin

Veljensä kanssa matkalla ollut nainen teki kammottavan havainnon, kun hän löysi kuolleen kissan tienpientareelta. Aivan kissan vierellä makasi kaksi pientä ja avutonta pentua, jotka olivat yhä elossa.

Hyväsydäminen nainen päätti ottaa pennut huostaansa ja auttaa näitä.

Muutamaa kuukautta myöhemmin hän sai kuulla eläinlääkärissä jotain, mitä ei ollut uskoa todeksi.

Tucumánissa Argentiinassa asuva Florencia Lobo oli noin kaksi vuotta sitten matkalla kotiin yhdessä veljensä kanssa, kun hän löysi tienpientareelta kuolleen kissaemon sekä kaksi sen poikasta.

– Me ajattelimme heti, että se oli hylätty tai karannut kissa, joka oli synnyttänyt, Florencia kertoi The People -sivustolle.

RECUPERACION DE UN FELINO EN TUCUMAN UN PUMA YAGUARUNDI DE TRES MESES!!El equipo de FARA recibió un llamado, y fue a…

Posted by FARA Fundacion Argentina de Rescate Animal on Friday, November 15, 2019

Nainen päätti siinä ja heti, että hän ottaisi pennut kotiinsa ja auttaisi niitä. Kissoja oli kaksi: uros ja naaras. Valitettavasti naaraspuolinen pentu ei kuitenkaan selvinnyt elossa muutamaa päivää pidempää, mutta urospentu taas varttui päivä päivältä vahvemmaksi.

Se sai lopulta nimekseen Tito.

Pari kuukautta myöhemmin Florencia vei Titon eläinlääkärille rutiinitarkastusta varten. Siellä hän sai kuulla viestin, jollaista ei olisi osannut odottaa.

– Eläinlääkäri meni aivan hämilleen. Hän sanoi, ettei tiedä mikä eläin Tito on, mutta ainakaan tavallinen kissa se ei ole, Florencia kertoo.

Ainoa mitä hän sai eläinlääkäriltä oli puhelinnumero, joka yhdisti läheiseen luonnonsuojelu reservaattiin.

Ja toden totta. Kävi ilmi, ettei Tito ollut lainkaan tavallinen kissa, vaan jaguarundi. Kyse on Etelä- ja Keski-Amerikassa elävästä keskikokoisesta kissaeläimestä. Ne ovat noin 50-70 senttiä pitkiä ja painavat 4,5-9 kiloa.

Florencian puolustukseksi on siis todettava, että vaikka kyse olikin villieläimestä ja kissapedosta, niin se ei ole paljoa tavallista kotikissaa suurempi ja kenties juuri siksi myös hän sekoitti eläimen.

Totuuden kuultuaan nainen myös teki ainoan oikean ratkaisun ja luovutti Titon suojelualueelle eläintenhoitajien huomaan. Riistanvartijat toivovat, että nuoren ikänsä ansiosta se pystyisi vielä palaamaan takaisin villiin elämään luonnon keskellä.

Florencialle täytyy nostaa hattua siitä, että hän halusi auttaa tuota pientä ”kissanpentua”, jonka ymmärsi olevan hädässä.

Vaikka tilanne kääntyikin näin päälaelleen, niin ajatus taustalla oli kaunis ja teko tärkeä. Toivotetaan yhdessä Titolle pelkkää hyvää tulevaisuuteen.