Perhe löysi ylipainon vuoksi kävelykyvyttömän kissan – muutaman kuukauden kuluttua sitä ei ole tunnistaa

Kun Kendra Forsythe ja hänen vanhempansa vierailivat paikallisella kissatarhassa, he näkivät siellä niin ylipainoisen kissan, että se ei kyennyt edes kävelemään.

He halusivat antaa kissalle valoisan tulevaisuuden, ja tulos yllätti kaikkien odotukset.

Lähes kaikille lemmikkien omistajille on itsestäänselvyys huolehtia lemmikeistään parhaalla mahdollisella tavalla.

Tämä tarkoittaa, että niille annetaan ruokaa ja vettä, ja että niiden yleisestä terveydentilasta pidetään huolta.

Kissa painoin 16 kiloa

Kun Kendra Forsythen vanhemmat vierailivat paikallisessa kissatarhassa Blount Countyssa Tennesseen osavaltiossa muutama vuosi sitten, he näkivät kissan, jota oli yliruokittu.

– Vanhempani näkivät eläinkeskuksessa 16-kiloisen kissan, joka ei pystynyt edes kävelemään. He antoivat ssille nimen ”pikku T”, ja isäni teki sille valjaat, jotta se pystyi aloittamaan kuntoutumisen, Kendra kirjoittaa TikTokissa.

Lue myös: Kissa tuli kotiin käsinkirjoitettu lappu kaulassa – omistaja ei ollut uskoa silmiään nähtyään, mitä siinä luki

Kissa kuntoutettiin

Uusien valjaidensa avulla Pikku T pääsi vihdoin taas kävelemään, ja oikealla ruokavaliolla ja runsaalla liikunnalla paino alkoi hitaasti mutta varmasti tasaantua.

Pian se oli laihtunut yli 8 kiloa ja yhtäkkiä se pystyi taas kävelemään omatoimisesti ja pian sen jälkeen jopa juoksemaan.

Täältä näet Kendran TikTokin:

”Elänyt ihanaa elämää”

Valitettavasti Pikku T nukahti ikiuneen viime syksynä, mutta sitä ennen sillä oli monia ihania vuosia kotona rakastavan perheensä kanssa.

– Minun on suurella surulla ilmoitettava, että Pikku T vaipui ikiuneen useiden fantastisten vuosien jälkeen vanhempieni luona viime syksynä sydänvian seurauksena. Sen aikana, kun se oli heidän kanssaan, se eli upeaa elämää, Kendra kirjoittaa TikTokissa.

Perheen kotona viettämien vuosien aikana Pikku T sai omistajat, sekä myös monia kissaystäviä, jotka perhe niin ikään pelaasti. 

Nyt perhe haluaa rohkaista muita adoptoimaan kodittomia, rakkautta tarvitsevia kissoja.

Niin uskomattoman mukavaa, että autat Pikku T:tä ja annoit hänelle parhaan mahdollisen elämän haasteista huolimatta! Sitä minä kutsun todellisiksi eläinten ystäviksi!