10-vuotias tyttö halusi antaa kodittomalle koiralle kodin – murtui kyyneliin kuultuaan äidin päätöksen

Tyttö halusi koiran.
Mutta hän tiesi, että äidin ääni on ratkaiseva.

10-vuotias Alexandria sekä hänen äitinsä Angela olivat lähteneet katselemaan koiraa eläinsuojelukeskukseen ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä.

– Heti kun hän näki Wyatin, hän alkoi itkeä ja päätti, että tuo koira on saatava. Hän sanoi: ”Se pitää meistä hyvää huolta, äiti! Jos menet hakemaan sen, lupaan rakastaa häntä ikuisesti ja pitää hänestä todella hyvää huolta”, Alexandrian äiti sanoi The Dodo -eläinsivustolle .

Pitbull, nimeltään Wyatt, herätti myös äidin kiinnostuksen. Mutta aluksi hän oli hiljaa ja sanoi haluavansa ajatella hieman. Tyttö oli kuitenkin tehnyt jo päätöksensä.

10-vuotiaan hellyttävä reaktio

Jonkin ajan kuluttua Angela vei tyttärensä uudestaan eläinsuojelukeskukseen ja siellä Wyatt odotti.

Reaktio, kun tytär pääsee eläintarhasta kotiin äitinsä ja uuden koiran kanssa, on aivan ihana. Tunteet ovat huipussaan, eikä Alexandria voi pidätellä kyyneleitä. Tämä on puhdasta rakkautta!

– Viemme sen kaikkialle mukanamme – ruokakauppaan, patikoimaan, uimaan ja monille kävelylenkeille päivittäin. Se on niin innokas olemaan lähellä ja on niin mahtava halailija, sanoo äiti Angela The Dodolle.

WARNING: This video will make you cry ❤10-year-old Alexandria came to AHS with her mom Angela looking for a loving Pit Bull to add to their family. As soon as Alexandria met Wyatt, she started crying. “He’s the one that’s going to take good care of us, mom!” she’d said, “If you go get him, I promise to love him forever and take really good care of him.”Angela told her daughter it was probably best they wait to adopt… But all the while, she was keeping an eye on Wyatt’s adoption profile. Then, she secretly scheduled an appointment to see him again. “As soon as I met him, I knew he was the one for our family!” Angela said.So she signed the adoption paperwork, then brought him straight to pick up Alexandria from school.Now, Wyatt and Alexandria are inseparable. His mom says he’s fully housebroken and knows a lot of tricks—and he’s a great cuddler!October is National Pit Bull Awareness Month, and we’re so happy to see pups of this misunderstood breed get all the love they deserve.

Posted by Arizona Humane Society on Sunday, October 17, 2021

Todella upeaa! Voit vapaasti jakaa julkaisua, jos olet myös todellinen eläinten ystävä!