Eläinsuoja kieltäytyi antamasta 19-vuotiasta koiraa uuteen kotiin – naisen teko kerää nyt kiitosta

Jokainen koira ansaitsee kunnollisen ja rakastavan kodin. Toisilla koirilla kodin löytyminen kuitenkin kestää pitempään, kuin toisilla.

Äskettäin 19-vuotias koira löysi loppuelämän kotinsa 14 eläinsuojassa vietetyn vuoden jälkeen.

Stuart vietti 14 vuotta elämästään Friends of Strays, Inc:ssä Princetonissa, Illinoisissa, Yhdysvalloissa. Näytti siltä, että se viettäisi viimeisetkin päivänsä eläinsuojassa.

Työntekijät olivat jo luovuttaneet yrityksessään löytää Stuartille kodin, kunnes eläinsuojan entinen työntekijä Emily Wozniak kuuli Stuartin tilanteesta.

– Sydämeni särkyi ajatellessa, että siellä on ollut koiria, jotka ovat viettäneet vuosikaudet eläinsuojassa, Emily sanoo The Dodo -lehdelle.

Hän jakoi Stuartin tarinan sosiaalisessa mediassa – toivoen, että joku auttaisi sitä. Repos Rescuen perustaja Natalie Snyder näki tarinan ja eläinsuoja vahvisti sen olleen siellä vuodesta 2008 lähtien.

Lue myös: 10 viikon ikäinen koiranpentu löytyi roskakorista

Natalie päätti adoptoida iäkkään koiran ja antaa tälle kodin, joka siltä oli niin kauan evätty.

Eläinsuoja kieltäytyi antamasta koiraa

Natalie koki kuitenkin yllättävän takaiskun. Eläinsuoja kieltäytyikin antamasta Stuartia uuteen kotiin, koska Stuart oli ollut siellä jo niin kauan. Eläinsuoja oli kuulema tämän koti.

– Yritin viikkoja suostutella heitä. He antoivat minun ajaa viiden tunnin matkan tavatakseni Stuartin, vain kuullakseni sanan ”ei”. Eläinsuoja on sen koti, Natalie kirjoitti TikTokissa .

Mutta Natalie sai tukea tuhansilta ihmisiltä sosiaalisessa mediassa. Ihmiset olivat raivoissaan, että Stuartia ei meinattu antaa loppuelämän kotiin.

– He tiesivät, että se ansaitsi oman kodin, kirjoitti Natalie.

Lopulta eläinsuoja antoi Natalien adoptoida Stuartin. 19-vuotias koira löysi vihdoin oikean kodin 14 vuoden jälkeen.

Vaikka eläinsuoja väitti, että Stuart olisi onnellinen ja pärjäisi paremmin tutussa ympäristössään, ei voi kiistää, kuinka iloiselta se näyttää nyt saapuessaan uuteen kotiinsa.

Natalien jakamissa videoleikkeissä näkyy, kuinka iäkäs koira asettui uuteen kotiin. Sillä on nyt takapiha, missä leikkiä, oikea sänky nukkua ja uusi omistaja, joka rakastaa sitä.

– Se rakastaa nukkua kaikkialla, joten annan sen tehdä sen. Se saa parasta ruokaa ja paljon herkkuja… Ei enää betonia, kennelia tai kovaa melua.

Kaikki koirat ansaitsevat oikean kodin, myös seniorit ja suurimman osan elämästään eläintarhoissa viettäneet koirat. On selvää, että Stuart rakastaa uutta vapauttaan ja viettää loput päivänsä tietäen, että sitä rakastetaan.

Jaa tämä sydäntä lämmittävä tarina.