Koira pelasti aivohalvauksen saaneen miehen hengen – tunteikas jälleennäkeminen saa kyyneleet silmiin

Brian Myersilla oli mukana onni onnettomuudessa.
Vuonna 2021 hän sai aivohalvauksen – mutta silloisen 6-vuotiaan koiransa ansiosta kaikki päättyi onnellisesti.

Saksanpaimenkoira Sadie oli aiemmin asunut toisen perheen luona, mutta joutui muuttamaan eläinsuojaan, kun perhe muutti eikä pystynyt enää huolehtimaan siitä.

– Se oli hämmentynyt ja näennäisesti eksynyt pelastushetkellä, kun se yhtäkkiä menetti ainoan tuntemansa perheen. Sadie on uskollinen koira, mutta hermostunut ja varovainen uusien ihmisten suhteen, mikä tekee sen adoptiosta vaikeampaa, Ramapo-Bergen Animal Refuge kirjoittaa  Facebook-sivullaan.

Lue myös: Pariskunta löysi koiran, joka oli kuin kopio heidän omastaan – tajusivat pian, mistä oli kyse

Lue myös: Hevonen näki omistajansa pitkän erossa olon jälkeen – riemukas jälleennäkeminen on sulattanut jo miljoonien sydämet

Sitten sen elämään astui Brian. Näiden kahden välille syntyi samantien side, vaikka koira oli ollut aikaisemmin varsinkin miesten suhteen hyvin varovainen.

Sadie muutti Brianin luo ja kaikki meni hienosti.

Vuoden 2021 alussa Brian sai kuitenkin aivohalvauksen. Hän oli silloin yksin kotona Sadien kanssa.

Jos Brian oli aiemmin antanut Sadielle toisen mahdollisuuden elämässä, nyt koira teki saman hänelle.

– Kun Brian luuhistui, Sadie ei lähtenyt hänen vierestään. Se nuoli hänen kasvojaan pitääkseen hänet hereillä ja auttoi raahaamaan hänet huoneen poikki matkapuhelimen luo. Sadie oli ainoa syy, miksi Brian pystyi kutsumaan apua. Tällä kertaa Sadie antoi Brianille toisen mahdollisuuden elämään, Ramapo-Bergen Animal Refuge kirjoittaa Facebook-sivullaan.

Sadien nopean toiminnan ansiosta Brian selvisi hengissä. Brianin oli mentävä kuntoutuskeskukseen toipumaan, kun taas Sadien täytyi asua sillä välin toisen perheen luona.

Eläinkeskuksen mukaan he olivat päivittäin yhteydessä, myös videopuheluiden kautta.

Suloinen jälleennäkeminen

Lopulta nämä kaksi pääsivät jälleen näkemään toisensa.

Videolla nähdään, kuinka innoissaan Sadie on nähtyään jälleen Brianin, ja myös Brianin ilme on sanoinkuvaamattoman onnellinen.

– Brian lähti kuntoutuskeskuksesta tänään ja voi hyvin – ja odottaa innolla voivansa viettää paljon aikaa uskollisen koiransa kanssa samalla, kun lepää kotona.

Katso video tästä.