Pariskunta löysi koiran, joka oli kuin kopio heidän omastaan – tajusivat pian, mistä oli kyse

Joulukuun 15. päivänä vuonna 2021 Alyssa DeLuca ja Zachary Chin sattuivat näkemään Facebook-ilmoituksen läheisestä eläinsuojasta.

Facebook-viestissä New Jerseyssä sijaitseva Trenton Animals Rock -eläinsuoja kertoi, että sekarotuinen Max tarvitsi kipeästi kodin.

– Sem omistaja tuli meidän luoksemme, jotta koiralle Maxille löydettäisiin uusi koti. He eivät pystyneet enää huolehtimaan siitä työaikataulujensa vuoksi, eläinsuoja kirjoitti.

Lue myös: Kaltoinkohdeltu koira oltiin jo lopettamassa – nainen näki sen surulliset kasvot, ja teki päätöksensä

Lue myös: Möykky-koira pelasti kadonneen ihmisen hengen – palkittiin kunniaviirillä

2-vuotias Max, shar pein ja chow chow sekoitus, sai kaikki rokotteensa eläinsuojassa ja se myös kastroitiin.

– Se on erittäin ystävällinen, mutta erittäin hyperaktiivinen, ja pissaa ja kakkaa pentumatoille, julkaisussa sanottiin.

Arthur etsi uutta kotia. Kuva: Trenton Animal Rescue

Kuin kaksi marjaa

Alyssalla ja Zackilla oli jo koira Arthur, jonka Zack oli hankkinut pentuna noin vuosi ennen kuin he alkoivat seurustella, Alyssa kirjoitti omalla sivullaan.

– Zack ja minä heräsimme eräänä aamuna ja näimme Trenton Animals Rock -julkaisun Chow Chow/Shar pei -sekarotuisesta koirasta, joka oli kauhuissaan ja näytti olevan huonossa kunnossa aiempien omistajiensa huonon kohtelun jälkeen, Alyzza kirjoitti ja jatkaa:

– Näimme heti, kuinka samanlainen se on Arthurin kanssa ja päätimme, että meidän pitäisi pelastaa tämä koira ja antaa sille mahdollisuus hyvään elämään.

Sanottu ja tehty – vain viisi tuntia myöhemmin he ajoivat kotiin eläinsuojasta Max mukanaan.

Kuva: Facebook/Alyssa DeLuca

Sukulaisuussuhde paljastui

Pari nimesi myöhemmin uuden koiransa Wesiksi. Koirat olivat aluksi skeptisiä toisiaan kohtaa, mutta ystävyys syntyi kuitenkin pian.

– Wes ja Arthur olivat aluksi epävarmoja toisistaan, mutta muutaman kuukauden kuluttua ne olivat erottamattomia. Ne nukkuvat yhdessä, kävelevät yhdessä, ne tekevät kaiken yhdessä, Alyssa kirjoitti.

Wes ja Arthur. Kuva: Facebook/Alyssa DeLuca

Kului vuosi, ja pariskunta oli edelleen utelias, miksi koirat olivat niin samanlaisia. Niinpä he päättivät tehdä molemmille koirilleen DNA-testin.

Tuloksissa ilmeni kaksi yllätystä: Wes ei ollutkaan sekarotuinen, vaan puhdas Shar pei.

Toinen yllätys oli vieläin suurempi.

– Saimme selville, että Arthur ja Wes ovat veljeksiä.

Wes oli samasta pentueesta, mistä Zack oli hakenut aikoinan Arthurin.

Uskomaton jutttu! Hienoa, että nämä koirat löysivät tiensä takaisin toistensa luo.