Nainen halusi estää valtavan koiransa varastamisen – päätyi tekoon, joka nosti valtavan someraivon

Monet koiranomistajat ovat huolissaan siitä, että heidän rakkaansa lemmikkinsä varastetaan, ja tietyt harvinaiset ja kalliit koirarodut ovat haluttuja pimeässä lemmikkikaupassa.

Erään naisen strategia koiransa turvaamiseksi varkailta on herättänyt paljon kohua ja kiistoja verkossa. Jotkut ylistävät ideaa ja toiset kyseenalaistavat omistajan motiivit.

Lue myös:

Chloe omistaa 2-vuotiaan pyreneittenkoiran nimeltä Dandy, jolla on hyvin ainutlaatuinen ulkonäkö: sillä on kirkkaan punainen turkki, kiitos sen omistajan suorittaman turkkivärjäyksen.

Hänen päätöksensä värjätä Dandy punaiseksi sai välittömästi ristiriitaisia ​​vastauksia TikTokissa. Moni kauhistelee koiran kohtaloa, ja pohtii, onko värjääminen pahaksi koiran terveydelle.

Toiset ovat puolestaan ihastuneet koiran ainutlaatuiseen ulkonäköön, ja verranneet sitä Jättiläiskoira Clifford -elokuvan sankarin ulkonäköön.

Chloe on vakuuttanut seuraajilleen, että hän käyttää vain vegaanisia, lemmikkieläimille turvallisia väriaineita (tiedettävästi Opawz-tuotteita).

Jatkovideoissa hän kertoi perustelunsa koiran dramaattiselle muodonmuutokselle.

@danthebigreddog

Reply to @cschubach979 this is for you and anyone else asking why? Because we can! That’s why. 🙂 #cliffordthebigreddog #LevisMusicProject #fyp #cute

♬ Island In The Sun – Weezer

Estää varkauksia

Syynä oli estää ketään varastamasta Dania. Pyreneitten pentu on Chloen mukaan harvinainen rotu hänen alueellaan.

Chloe kirjoitti myös, että Dan näyttää nauttivan uudesta sävystään, koska se ”rakastaa ihmisiä ja lapsia”, ja punainen väriaine tekee koirasta ilmeisesti ”lähestyttävämmän”.

Hän sanoi myös haluavansa ”valistaa muita turvallisista lemmikkien värjäyskäytännöistä”. Muissa videoissa opastaa seuraajia värjäämään omia koiriaan.

Dandyn TikTok-videot ovat keränneet 10 miljoonaa tykkäystä ja 318 000 seuraajaa TikTokissa, ja videot herättävät edelleen keskustelua.

Vastustajat ovat kyseenalaistaneet Chloen aikomukset ja huomauttaneet, että väriaine ei todennäköisesti estä mahdollisia varkaita, ja sen tarkoituksena oli vain saada huomiota verkossa.

Puolestapuhujat ovat huomauttaneet, että Dandy näyttää olevan iloinen ja hyvin hoidettu koira, eikä se ymmärrä minkä värinen on, ja että omistajalla on oikeus värjätä koiransa mistä tahansa syystä, kunhan se on turvallista.

Dandyn TikTok on suosiostaan ​​huolimatta ollut passiivinen helmikuusta lähtien. Instagramissaan viimeisin postaus on heinäkuulta. Kyseisessä kuvassa nähdään Dandy lähes luonnollisen värisessä turkissaan – muutamaa vaaleanpunaista läikkää lukuunottamatta.

Chloe kirjoitti, että se ”tarvitsee korjausta” ja sanoi sen olevan taas ”pian punainen”.

Suuri osa kommenteista kuitenkin kehottaa naista olemaan värjäämättä enää koiraansa uudelleen.

Mitä mieltä olet päätöksestä värjätä Dandy kirkkaan punaiseksi? Onko se hauska tapa pitää koira turvassa sieppaajilta vai tarpeettonta ja huonoa kohtelua?

Jaa tämä tarina ja jätä kommentti ajatuksistasi.