Omistajat hylkäsivät koiran – pelokas eläin hakeutui paikkaan, jossa sen elämä muuttui

Nainen näki kotiin tullessaan kuistilla jotain odottamatonta.

Hänen katseensa kohtasi kaksi suurta silmää, ja hänen sydämensä suli myötätunnosta tätä pientä suloista olentoa kohtaan.

Leilani Slocumb oli juuri vienyt lapsensa kouluun ja lähestyi kotiovea, kun hän näki jonkun odottamassa kuistilla.

– Herran jestas, sinä pikku raukka, Slocumb sanoi TikTok-videollaan.

Tämä kyyristynyt olento oli hyvin laiha ja peloissaan oleva koira. Leilani yritti lähestyä sitä, mutta se pelästyi, ja juoksi kauemmas aina, kun hän lähestyi sitä.

Lue myös:

Leilani haki koiralle syötävää, ja koira näytti muuttavan mieltään. Se oli erittäin nälkäinen, eikä voinut vastustaa mahdollisuutta saada jotain vatsaansa.

Koiranpentu, joka myöhemmin sai nimen Bo, alkoi rauhoittumaan ja tutkailemaan Slocumbin taloa syömisen jälkeen.

Se sai myös kipeästi tarvitsemansa kylvyn sekä ajan eläinlääkärille.

Leilani Slocumb

– Bo todella lämpeni meidän seurassamme ja voi hyvin, Slocumb kirjoitti TikTokissa.

Eläinlääkärissä Bosta löytyi siru, mutta saatuaan yhteyden omistajiin, he kertoivat, että olivat hylänneet koiran puoli vuotta sitten, eivätkä olleet enää kiinnostuneita sen huolehtimisesta.

Slocumbin perheellä ei ollut sydäntä jättää eläintä kadulle. He kertoivat eläinlääkärille, että halusivat huolehtia siitä ja tarjota sille kaiken sen tarvitsevan hoidon ja rakkauden.

Bo oli sairas ja tarvitsi antibiootteja, mutta muuten se voi hyvin. Pian se alkoi myös ymmärtää, että sitä ympäröivä perhe rakasti sitä kovasti.

– Palasimme eläinlääkäristä kotiin pitkän päivän jälkeen. Bo pyöri mutaisessa maassa ja näytti onnelliselta, mitä se on ollutkin siitä lähtien, kun se jäi meille asumaan.

– Se tietää olevansa nyt kotona.

Voit katsoa lisää tästä koiran matkasta täältä.

https://www.tiktok.com/@leislocumb/video/7273889477989289246

Bo valitsi todella oikean kodin. Kunnia niille ihmisille, jotka pitivät siitä huolta. Toivotamme Bolle ja hänen uudelle perheelleen kaikkea hyvää.