Palokunta pelasti koiran seinän sisältä – erikoinen operaatio tallentui videolle

Uteliaat lemmikkieläimet päätyvät toisinaan paikkoihin, joihin ne eivät kuulu.

koira

Eräässä kalifornialaisessa kodissa koettiin odottamaton tilanne, kun perheen koira päätyi talon seinän sisälle.

Lue myös: Roskalavalta löytyi karhunpentu – hellyttävä pelastusoperaatio tallentui videolle

Faye-niminen koiranpentu livahti putkiston tarkistusluukun kautta talon rakenteisiin, eikä se päässyt pois omin avuin. Perhe joutui hälyttämään paikalle palokunnan, joka saapui pelastamaan pienen seikkailijan.

Kaksi tuntia kestänyt pelastusoperaatio tallentui videolla.

Orange Countyn palokunta jakoi videon sosiaalisessa mediassa, ja se herätti laajalti huomiota. Palokunta joutui puhkaisemaan talon seinään reiän vapauttaakseen Fayen, ja operaatio sujui onnistuneesti ilman vahinkoja koiralle.

Videolla nähdään, kuinka palokunnan jäsenet työskentelevät huolellisesti ja tehokkaasti, ja lopulta Faye saadaan turvallisesti ulos seinän sisältä. Koira oli hieman pölyinen, mutta muuten hyvässä kunnossa.

– Perheen mukaan Faye suunnittelee jo todennäköisesti seuraavaa jäynäänsä. Kuka tietää, ehkä näemme sen taas pian, palokunta kirjoitti X-palvelussa humoristisesti.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Perhe oli luonnollisesti huojentunut Fayen pelastumisesta ja kiitteli palokuntaa nopeasta ja ammattitaitoisesta toiminnasta. He jakoivat myös omia kuviaan ja tarinoitaan pelastusoperaatiosta sosiaalisessa mediassa, ja Fayen seikkailusta tuli hetkessä hitti.

Faye ei ollut ensimmäinen koira, joka on päätynyt talon rakenteisiin, mutta tämän kaltaiset tapaukset muistuttavat lemmikinomistajia tarkkaavaisuuden tärkeydestä. Koiranpennut, kuten Faye, ovat usein erittäin uteliaita ja voivat joutua odottamattomiin tilanteisiin.

Tämä tapahtuma päättyi onneksi hyvin, ja Faye sai varmasti monia uusia ihailijoita seikkailunsa myötä. Toivottavasti pieni seikkailija pysyy jatkossa poissa seinien sisäpuolelta ja keskittyy turvallisempiin leikkeihin.

Katso upotus tästä.