Roska-auton kuljettaja huomasi silmäparin roskien seassa – pelasti koiran karmealta kohtalolta

Roska-auton kuljettajat ovat usein epätodennäköisiä eläinten suojelijoita.

Ei ole kuitenkaan harvinaista, että he törmäävät roskakoreihin tai -laatikoihin eksyneisiin eläimiin. Villieläimet nimittäin usein hakeutuvat pois heitetyn ruoan tuoksun perässä asutusten lähettyville. Myös lemmikit saattavat joskus joutua kiipeliin.

Tästä syystä jäteauton kuljettajien on oltava erityisen tarkkana.

Hyvä esimerkki tästä on mies, joka pelasti roska-autoonsa päätyneen koiran. Miehen tarkkojen silmien ansiosta koira vältti kauhean kohtalon.

Lue myös: Omistaja hylkäsi koiransa sen ulkonäön vuoksi – koiran onni oli kuitenkin kääntymässä parempaan

Michiganin Capital Area Humane Societyn mukaan varhain aamulla heinäkuun 19. päivänä Granger Waste Servicesin työntekijä huomasi autoon kerättyjen roskien seassa jotain odottamatonta.

Siellä oli pieni valkoinen koira. Ei ole varmaa, kuinka se oli päätynyt sinne, eikä omistajiakaan ole löytynyt tähän päivään mennessä.

– On melkein uskomatonta, että se selvisi roskien keräyksestä roska-autoon, ja sen jälkeen matkan purkuprosessipaikkaan, Capital Area Humane Society kirjoitti Facebookissa.

Lue myös: Perhe luuli pelastaneensa kissanpennun – tajusivat virheensä vasta, kun eläin avasi suunsa

Koira kävi läpi paljon, mutta olisi käynyt paljon huonommin, jos työntekijä ei olisi nähnyt sitä:

– Ilman hänen tarkkaa katsettaan, se olisi kohdannut todella kauhean kohtalon, Humane Society kirjoitti.

Onneksi koiran tila on nyt vakaa, ja Ingham County Animal Control tutkii tapausta. Capital Area Humane Society toteaa, että koska tutkinta on vielä kesken, koiraa ei voi vielä antaa ”adoptioon”, vaan se pysyy toistaiseksi eläinsuojassa.

Mutta vaikka tutkinta jatkuu ja monet kysymykset jäävät vaille vastauksia, kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että tämän koiran pelastanut kuljettaja on todellinen sankari – ja hänen työnantajansa kertoo saaneensa myös paljon yllättäviä kyselyitä miehestä.

– Niille teistä, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta Grangerin työntekijää kohtaan, hän ei ole myöskään saatavilla adoptoitavaksi, he kirjoittivat vitsailevasti.

Kiitos tälle miehelle, joka huomasi poloisen koiran ja pelasti sen hengen! Toivottavasti kaikki järjestyy ja koira saa hyvän kodin.