Perheen joulukuusesta paljastui yllättävä tunkeilija – ehti majailla sisällä usean päivän ajan

Jouluun liittyy monenlaisia perinteitä ja yllätyksiä, mutta harva odottaa joulukuusen olevan kotiin ilmaantuvan salaperäisen vieraan piilopaikka.

pöllö
Kuva: Shutterstock

Erään Kentuckyn osavaltiossa asuvan perheen joulukuusesta paljastui kuitenkin yllättäen nuori pöllö.

Lue myös:

Tarina alkoi, kun perheen kodissa parhaillaan työskennellyt matonpesijä Bobby Hayes huomasi joulukuusen oksissa jotain epätavallista.

Oksat näyttivät liikkuvan itsekseen, mikä sai Hayesin tutkimaan tilannetta tarkemmin. Hämmästyksekseen hän löysi pöllön piiloutuneena kuusen kätköihin.

Hayes otti kuvan pöllöstä ja lähetti sen perheen äidille Michele Whitelle. Aluksi White luuli, että kyseessä oli jonkinlainen pila pehmolelulla toteutettuna, mutta pian kävi ilmi, että joulukuusi tosiaan piilotti oksiensa sisään pienen pöllövieraan.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pöllö oli onnistunut pysyttelemään huomaamattomana neljä vuorokautta perheen kodissa, vaikka heillä oli kolme koiraa, ja kyseinen huone oli päivittäisen käytön kohteena.

– Pöllö piiloutui syvemmälle kuusen suojaan. Kesti useita minuutteja löytää se, kertoi Bobby Hayes paikallismedialle.

Michele White kertoi ihmetellen, että perhe ei huomannut pöllöä aikaisemmin, vaikka käyttivät kyseistä huonetta päivittäin ja keittiökin oli aivan vieressä.

Tämä odottamaton tapahtuma teki joulukuusesta entistäkin muistorikkaamman ja antoi perheelle tarinan, jota jaella ystäville ja sukulaisille joulun vieton lomassa.

Katso video tapauksesta tästä.