Työmiehet löysivät hätääntyneen eläimen mudasta – järkyttävä totuus paljastui vasta eläinlääkärissä

Rakennustyöntekijät löysivät hiljattain mutaisesta kuopasta olennon, joka taisteli elämästään mudassa. Aluksi he eivät edes tunnistaneet mikä olentoparka oli paksun mutakerroksen läpi.

Eräänä päivänä muuan lontoolaiset rakennustyöntekijät löysivät kiipeliin joutuneen eläimen.

Pikku raukka oli kauttaaltaan mudan ja muovin peitossa. Oli selvää, että se kärsi hypotermiasta ja sen henki oli vaarassa.

Aluksi kukaan ei edes osannut sanoa, minkä eläimen he olivat mudasta löytäneet, mutta rakennustyöntekijät kiidättivät siitä huolimatta olennon pikaisesti Etelä-Essexin villieläinsairaalaan .

A mysterious animal found in mud couldn’t be identified until they cleaned him.Source: http://www.boredpanda.com/rescued-fox-muddsey/

Posted by Tra câu on Tuesday, September 13, 2016

”Olen pahoillani hänen puolestaan”

Eläinlääkärit käyttivät useita tunteja yrittääkseen pestä mutaa pois olennosta. He kylvettivät sitä varovasti ja poistivat savea pikkuhiljaa.

Lopulta mutakuoren alta paljastui ketunpoikanen.

– Kukaan meistä ei tiedä, kuinka kauan se oli ollut kuopassa, voi olla, että koko viikonlopun, Sue Schwar kertoo The Dodo -sivustolle ja lisää:

– Maan rakentaminen ja kehittäminen on suuri ongelma luonnonvaraisille eläimille, jotka menettävät kotinsa niiden takia ja pakottavat ne pakenemaan tai ajavat kuolemaan. Ketunpentu luultavasti vaelsi rakennustyömaan läpi, koska sen koti oli tuhoutunut.

A mysterious animal found in mud couldn’t be identified until they cleaned him.Source: http://www.boredpanda.com/rescued-fox-muddsey/

Posted by Tra câu on Tuesday, September 13, 2016

Julkaistu avoimesti

Kettua ruokittiin ja hoidettiin, kunnes se pystyi taas nousemaan jaloilleen, ja kun se oli terve ja tarpeeksi vahva selviytymään omillaan se päästettiin vapaaksi. 

Mutta ennen kuin he sanoivat hyvästit pikkuiselle, he antoivat sille nimen: Muddsey.

Näiden tarkkaavaisten rakennustyöläisten ansiosta kettu selvisi. Hienoa, että se pääsi takaisin vapaaksi.

On todella surullista, kuinka paljon eläimet joutuvat kärsimään meidän ihmisten takia.