Karhu murtautui taloon – hotkaisi isäntäväen illallisen parempiin suihin

Karhu pujahti sisälle taloon metkut mielessään.

mustakarhu
Kuva: Shutterstock

Yhdysvaltojen Coloradossa asukkaat ovat tottuneet elämään luonnonvaraisen eläimistön kanssa, mutta nyt eräs karhu päätti tehdä sisääntunkeutumisesta oman tyylinumeronsa.

Lue myös:

Steamboat Springsissä sijaitsevaan taloon karhu sujahti sisälle ensimmäisen kerran ikkunasta. Nopean aterian nappaamisen jälkeen otso tallentui videolle yrittäessään paeta toisen kerroksen ikkunasta ulos.

Naapurissa asuva Heidi Hannah ei voinut uskoa silmiään, kun hän huomasi talon olevan tunkeilijan vallassa. Nopeasti hän tarttui puhelimeen ja soitti poliisille. Karhu yritti useita kertoja pudottautua maahan toisen kerroksen ikkunasta, mutta korkeus osoittautui haasteeksi. Lopulta peto kääntyi takaisin makuuhuoneeseen.

Karhu siirtyi alakertaan ja onnistui livahtamaan ulos ensimmäisen kerroksen ikkunasta, josta se oli alun perin tullutkin sisään. Sen jälkeen se katosi nopeasti metsään. Talon omistaja Ryan MacFarlane sai tietää tapahtuneesta vasta myöhemmin työpäivän aikana.

– Se repi ikkunan auki ja ryntäsi sisään syömään porsaankyljyksiä, jotka minun oli tarkoitus valmistaa sinä iltana. Sitten se päätti ottaa välipalaa ruokakomerosta ja vähän sotkea kasveja – onneksi se ei kuitenkaan saanut aikaan suurempaa katastrofia, MacFarlane kertoi kiitollisena.

Vaikka karhuvierailu saattoi aiheuttaa pientä sotkua ja yllätystä asukkaille, he ovat helpottuneita siitä, ettei kukaan loukkaantunut. Talon omistaja toteaa, että karhut kuuluvat luontoon ja toivoo, että tämä seikkailu muistuttaa kaikkia varovaisuudesta ja siitä, että luontoa tulee kunnioittaa.

Katso uskomaton video rohkeasta karhuvierailusta tästä linkistä ja jaa ajatuksesi kommenttikentässä!