Karhu varasti miehen kameran – filmiltä paljastui hulvaton selfie

Brittiläinen Youtube-tähti Tom Scott on tunnettu tiedeaiheisista ja huumorin sävyttämistä videoistaan, mutta taannoin hänen kameransa päätyi kuvaamaan jotain aivan odottamatonta ja villiä.

mustakarhu
Kuva: Shutterstock

Tom Scott oli vierailemassa Yhdysvaltojen Yellowstonen Grizzly and Wolf Discovery Centerissä, missä hän oli tarkoitus tutkia karhuilta suojattuja roska-astioita. Kamera jäi hetkeksi vartioimatta, ja silloin eräs luonnonpuiston utelias asukas kiinnostui siitä erityisesti.

Lue myös:

Eräs rohkea karhu päätti napata kameran mukaansa ja päätyi tekemään omia kuvausseikkailujaan.

Kameran tallenteista paljastui huvittavaa ja harvinaista materiaalia: karhu oli ottanut itsestään nimittäin selfie-otoksen. Se näytti nauttivan kameran kanssa leikkimisestä ja otti satunnaisia kuvia ympäristöstään.

Karhu pudotti yhdessä vaiheessa GoPro-kameran järveen, mutta palasi myöhemmin takaisin leikkimään sen kanssa.

Nyt Youtube-yhteisöllä on mahdollisuus päästä kurkistamaan harvinaiseen videomateriaaliin ja tutustumaan Tom Scottin tuoreeseen projektiin hänen Youtube-kanavansa uusimmalla videolla.

Tämä odottamaton seikkailu tuo varmasti hymyn katsojien huulille ja tarjoaa samalla mielenkiintoisen näkökulman Yellowstonen luonnonpuiston eläimistön elämään.

Tom Scottin hauska ja informatiivinen tyyli tekee tästä videosta varmasti viihdyttävän katselukokemuksen kaikille tiedonjanoisille ja luonnon ystäville. On selvää, että luonnonpuiston utelias otso varasti showän tällä kertaa, mutta se jätti meille unohtumattoman muiston villistä ja leikkisästä eläinmaailmasta.

Katso video tästä.