Kissanpentu joutui veden varaan – pelastajan urotyö kerää kiitosta

Eläinten suojelu on tärkeää, ja eläinsuojapalvelut ympäri maailmaa tekevät arvokasta työtä pelastaakseen erilaisia eläimiä vaikeista tilanteista.

Yhdysvaltojen Texasissa sijaitsevassa Seguinissa todistettiin hiljattain koskettava hetki, kun eläinsuojan työntekijä pisti itsensä kirjaimellisesti likoon pelastaakseen pienen kissanpennun hengen.

kissanpentu
Kuvituskuva: Shutterstock

Kaikki alkoi, kun Guadalupe-joessa huomattiin kelluvan tukki, jonka päällä oli saarroksiin joutunut kissanpentu.

Lue myös:

Tieto hätätilanteesta välitettiin paikallisille eläinsuojan työntekijöille, jotka ryhtyivät nopeasti toimiin. Kenttätarkastaja Brendon Moore astui veteen ja ui kissan luo. Hän sai otettua kissanpennun varovasti syliinsä ja kuljetti sen turvallisesti kuivalle maalle.

Koskettava pelastusoperaatio tallentui valokuviin, jotka julkaistiin Seguin Animal Servicesin sosiaalisen median tileillä. Tämän upean teon ansiosta kissanpentu sai toisen mahdollisuuden elämässään.

Paikallisen uutissivuston mukaan ei ole tiedossa, kuinka kauan kissanpentu oli ehtinyt olla pulassa ennen pelastusta. Eläinsuojapalvelut huolehtivat nyt kissan hyvinvoinnista ja etsivät mahdollista omistajaa. Mikäli omistajaa ei löydy, niin pienen eläinparan tulevaisuus on taattu uuden rakastavan kodin löytyessä.

Tämä tapaus osoittaa jälleen kerran, miten tärkeää on, että yhteiskunnassamme on ammattitaitoisia ja rohkeita ihmisiä, jotka ovat valmiita laittamaan itsensä likoon auttaakseen avuttomia eläimiä.

Haluamme nostaa hattua kaikille eläinten suojelutyötä tekeville ja muistuttaa, että jokainen meistä voi omalla tavallaan tukea eläintensuojelua ja auttaa luomaan paremman huomisen eläimille. Yhdessä voimme tehdä muutoksen!